Haberler

Arda Turan transferinin bugün açıklanması bekleniyor

Güncelleme:

Fatih Terim'in, Denizlispor maçı sonrası "Arda ikinci bir şansı hak ediyor. Ancak taraftarından camiasına kadar herkesin ortak kararı olmalı" sözlerinin ardından dün de Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan bir açıklama yayınladı. "Bu transferde Fatih Terim ve yönetimimizin ortak kararı esastır" diyen ultrAslan, "Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, altyapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir" ifadesini kullandı.

BUGÜN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Milli futbolcu da Twitter hesabından yanıt verip, "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" mesajını yazarak geri dönüşünün fitilini ateşledi. Yönetimin, bugün Arda'nın transferini açıklaması bekleniyor. Arda Turan, 9 yıl sonra yuvaya dönmüş olacak.

HAGI İLE SİNYALİ VERDİ

Arda, ultrAslan'ın destek çağrısına, G.Saray'da top toplayıcılık yaparken Hagi'nin gol attığı maçta sevindiği bir fotoğrafını paylaşıp "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" mesajını verdi.

EN KARLISI GALATASARAY

2019-2020 sezonu için ilk 6 ayın finansal raporları açıklandı. Galatasaray 75.8 milyon TL ile en çok kâr eden kulüp oldu. Trabzonspor 69 milyon TL, Fenerbahçe de 26.6 milyon TL kâr etti. Beşiktaş'ın ise 151 milyon TL zarar ettiği açıklandı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (24)

BilirKişi:

Bir Galatasaray Taraftarı Olarak Söylüyorum Almayın Büyük Hata Yapıyorsunuz !

21
22
yanıtYanıtla
ARİSTOTELES:

Böyle hataya can kurban.inşallah hayattaki en büyük hatamız insanlara 2. şans vermek olur

yanıt10
yanıt10
):

Arda 2 şansı Barcelona transferinde kullandı. İnsanın şansı hep olmaz

yanıt8
yanıt5
ARİSTOTELES:

Gülen surat, 2. şans derken neyin kastedildiğini anlamayacak kadar cahilsin.bir de kalkmış yorum yapıyorsun.

yanıt7
yanıt7
GS:

Kimse Arda''nın Galatasaraylılığına laf söylemesin. Bu çocuk genç yaşta o formayı giydi kaptan oldu. Zamanında yorum yapan bizlerin hayatı boyunca kazanamayacağı para FB tarafından teklif edilmesine rağmen GS aşkından gitmedi. Belki birçoğumuz ya profesyoneliz iyi para der giderdik. Ama o gitmedi. Yanlışı herkes yapar. O da yaptığının farkında. İnşallah gelir ve tekrar o eski ARDA olur.

21
13
yanıtYanıtla
MEMET33:

ÜNAL KARAMAN''DA BOŞTA HA ONUDA ALALIM, ARDAYLA SELÇUKLA AYNI TOPU O BİLE OYNAYABİLİR, SAHİ RAŞİT ÇETİNER SAĞMI YAHU?

11
13
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Mideleri geniş bu conconların. Belhanda yı da alkışlamışlardı gerçi bunlar ne kadar rezilsaray...

12
11
yanıtYanıtla
GS1905:

ya trabzonlusun ya jimnastik kulübü yada fenevli. . . alper pödük fb taraftarina küfür edip üstlerine sut cekti sonra fb''ye transfer oldu onu alkisladiniz. bjk emek hirsizi burak diyordu simdi alkiyliyor buraki. trabzon da ayni buraki yine aldi okadar olaydan sonra ve alkisladilar!! demek istedigim o ki hepiniz midesizsiniz!! ben sirf gs''liyim diye arda fatih ikilisinin milli takimda yaptiklarini görmezden gelmiyorum! Hastaneyi silahla basan magandayi savunmuyorum!!

yanıt8
yanıt10
Adınızı Yazın:

galatasaray ne yüzsüz takm alırsa fatihde aynı duruma düşer milli takımda yaptıkları ortada bitmiş futbolcu 2. ligte zor oynar

14
9
yanıtYanıtla
Galatasaray:

sende takımını yazda ne kadar yuzun var görelim

yanıt6
yanıt8
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title