Haberler

Arda Turan, söz verdiği maskelerin ilk kısmını dağıttı

Güncelleme:

Son olarak Başakşehir'de forma giyen Arda Turan, söz verdiği 100 bin maskenin ilk kısmını arkadaşlarıyla birlikte dağıttı. Deneyimli oyuncu sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarına da teşekkür etti.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında futbolcu Arda Turan, söz verdiği 100 bin maskenin ilk kısmını dağıttı. Sosyal medya hesabı Instagram'dan maske dağıtırken fotoğraf paylaşan Arda Turan, "Söz verdiğimiz 100 bin ağız ve burun korumalığı (maske) yardımının ilk kısmını çok şükür ki bugün gerçekleştirdik. Bu yardımı bir cümle, bir rica ile hayata geçiren sevgili dostum, abim Ali Bekmezci'ye, grubu BEKS Çorap'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Arda Turan, söz verdiği maskelerin ilk kısmını dağıttı

"SİZ GERÇEK KAHRAMANLARSINIZ"

Bu projeye hiç düşünmeden evet diyen sevgili İshak Cerit ve Baho abi, iyi kivarsınız. Bana dağıtıma yardıma gelen kardeşlerim, Allah eksikliğinizi göstermesin. Ancak asıl teşekkür, bugün canlı görme fırsatı bulduğum, rütbesi, unvanı, konumu farketmeksizin sağlık personelimize. Siz gerçek kahramanlarsınız" dedi.

İşte o paylaşım:

Arda Turan, söz verdiği maskelerin ilk kısmını dağıttı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Ankara:

İmaj temizlemeye çalışıyor,kenar mahalle varoşu ...

6
7
yanıtYanıtla
murat:

Devlet maskeyi bedava dağıtıyor zaten, kimse senin maskene kalmadı yeğennnn.

6
5
yanıtYanıtla
yorum:

faydasız niye fesatlik ediyon

yanıt2
yanıt1
Tr:

Eee ölüm var ölüm Arda Bey, eşinizin milyonluk çantaları, sizin o milyonluk saatleriniz ne olacak peki.

3
6
yanıtYanıtla
Çok komik:

Bu şahıs yaptığı tüm pislikleri ört baz etme peşinde sanırım, Kİ öyle sen gözlerden düştün bir kere, dünyayı kurtarman gerekir ki o güç kimsede yok.

6
2
yanıtYanıtla
Helal:

Güzel yorum

yanıt2
yanıt0
Yeşim:

Devlet bedava maske dağıtıyor zaten. Sen geç kaldın şov yapmak için gereksiz Arda

6
2
yanıtYanıtla
yorum:

ihtiyacımı var şova

yanıt2
yanıt1
Yoruma:

Tabiiki var. İyi düşün anlarsın.

yanıt1
yanıt0
TTTT:

GECE KONDU MAHALLERINDE DAĞITSAN IYI OLUR , , , GİTTİĞİN EVLER MADDI YONU GUCLU OLAN EVLER

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title