Haberler

Arda Turan konusunda devreye Albayrak girdi, Terim'i ikna etti

Güncelleme:

Galatasaray'da eski oyuncu Arda Turan'ın takıma dönmesi konuşuluyordu. Ancak Terim'in bu konuda geri adım atmaması sonrasında devreye Abdurrahim Albayrak'ın girdiği ve olayın tatlıya bağlanarak milli futbolcu için geri dönüş kapısının açıldığı öğrenildi.

Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktör Fatih Terim, yaptığı toplantıda Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi konusunda anlaşma sağladığı belirtildi.

Bonservisi Barcelona'da olan ve Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan, yuvası Galatasaray'a geri dönüyor.

BUZLAR ERİMİŞTİ

Takvim'de yer alan habere göre; Milli Takım'da yaşanan krizin ardından Arda Turan'la Fatih Terim'in arası açılmıştı ve ikili uzun bir süre konuşmamıştı. Ancak aylar önce babasını kaybeden Fatih Terim'e telefon edip başsağlığı dileyen Arda Turan'la deneyimli hocanın arasında buzlar erimişti.

Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, yaptığı toplantıda Arda Turan'ın Galatasaray'a dönmesi konusunda anlaşma sağladı. Milli futbolcunun kısa süre içerisinde Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

ÖNCE ATLETICO SONRA BARCELONA

Arda Turan, Galatasaray'dan Atletico Madrid'de 2011-2012 sezonunun başında transfer olmuştu. Arda Turan, gösterdiği başarılı performansın ardından Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (66)

Adınızı YazınTHH:

bu futbolcu gelirse galatasarayı izlemem

48
40
yanıtYanıtla
Orhan ozbek:

Katiliyorum

yanıt27
yanıt18
gs li:

sen izlesen ne izlemesen ne cokta tın

yanıt23
yanıt18
GSLI:

ARDA GELİRSE GS BIRAKACAM MAFYA KILIKLI

32
34
yanıtYanıtla
HOŞAF:

İnşallah bırakırsın.işte sizin gs sevginiz bu kadar basit.istemediğiniz en küçük şeyde bırakırım diyorsunuz.ama arda heryerde cimbomluyum diye bağırdı.bu bile arda’nın gs formasını sonuna kadar hakettiğinin kanıtıdır.arda inşallah yuvasına döner ve sen de git kanat taktır kendine...kuşlara selam söyle.

yanıt18
yanıt14
ibişrahim:

arda fatih aynı karakterde 2 teneke

10
38
yanıtYanıtla
Erkin:

Taraftara bir sorun bakalim bunu istiyor mu istemiyor mu?Unutmayin ki Galatasaray i Galatasaray yapan taraftardir!!!!fotbolcu veya teknik adam degil.

18
12
yanıtYanıtla
Ergen:

Galatasaraya o futbolcu gelsin o takım tutulmaz

10
11
yanıtYanıtla
antepli:

takımımda böyle karaktersiz futbolcu istemem bırakırım takımıda futboluda izlemeyi

8
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Burak için de Bjk liler gelirse maç izlemem diyordu. Sonuç hepsi yine izliyor:))

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title