Haberler
Güncelleme:

Antalya'nın konuştuğu cinayette yeni detaylar: Karısını uykusunda öldürmüş

Antalya'da Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt, diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin kısa süre önce bir dergiye verdikleri aşk dolu röportaj ortaya çıkarken, yapılan incelemelerde doktorun eşini uykusundayken ensesine ateş ederek öldürdüğü belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Yar:

Gariban biri yapsa cani koca dersiniz. Katili yazarken bile sınıf ayrımı yapıyorsunuz. Doktor kocaymış... Katil koca yazacaksınız...

49
1
yanıtYanıtla
Adem:

Allah rahmet eylesin geçinemiyorsan ayrılırsın

23
4
yanıtYanıtla
memoli:

Benim ona aşık olmamda ''gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey''in zekası ve merhameti etkiledi''dediğin adamı, ne yaptın da deli ettin, cinnet getirdi, Allah bilir. .

7
18
yanıtYanıtla
Hiç kimse:

Ne yazikki böyle ..okadar sahipleniliyorki ayrılmak isteyince ya benimsin ya toprağın sözü giriyo sanırım araya..bu çirkin sözde atasözü olamaz... anlaşamıyor san ayrilirsin olur biter.cocugun Allah yardımcısı olsun hem annesini hem babasını kaybetti.allqh kimseyi şaşırtmasın.

18
1
yanıtYanıtla
JOHN WİCK:

Medeni bir şekilde neden ayrılamıyoruz??? Sevmiyorsan ayrı bir yol çizersin kendine. . Herkes kendi işine gücüne döner. Bu kadar zor olmamalı. .

10
0
yanıtYanıtla
izmirli:

Arada 20 yaş fark varmış. Hayatın gerçekleri var. Aşkla, hayalle gerçekler değişmez.

9
1
yanıtYanıtla
Hasim:

Resimler pek mutlu görünmüyor. Iyi bakin. Yapmacik gülümsemeler sanki

9
1
yanıtYanıtla
İzmirde Doktordu:

İzmi tüp bebek merkezinde güzel doktordu neşeliydi, son zamanlarda sıkıntıları vardı eşiyle, o pozlar yalan mutluluk hep, zaten 4 aydır ayrı yasıyorlardı, antalyaya gitti barıstılar, ama kaan abi depresyondaydı, karısı onu çok kıskanıyordu, o karısını degil karısı kıskançtı, instagram canlı yayınlarında hep karısı belırtıyordu kıskandıgını. allah rahmet eylesin. . .

5
4
yanıtYanıtla
..:

Kimse kimseyi kınamasın arkadaşlar ne yaşadıklarını bilemeyiz belki kadın suçluydu. Belkide adam rahatsızdı en iyisini allah bilir. . . Kolay değil hem sevdiğini hemde kendini öldürmek. . .

7
1
yanıtYanıtla
misafir:

Uyurken öldurulmek arkadan vurulmaktan beter

7
0
yanıtYanıtla
revanlı:

mutlu olan beyazyakalı görmedim

4
3
yanıtYanıtla
ebru:

adam son derece karizmatik hemde doktor. nesini kıskancak bu kadının . kadın sıradan bir tip . ortada böyle kadın dolu. bence başka bir nedeni var

0
4
yanıtYanıtla
Cenk:

Kendinizden büyük kadınlarla evlenin küçüklerden uzak durun .

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title