Haberler

Ali Koç'tan Comolli'ye Giroud Transferi İçin Yetki

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Chelsea'den ayrılacağı belli olan golcü Oliver Giroud'un transferi için Comolli'ye yetki verdi.

Hemen hemen her sezon adı Süper Lig devleriyle anılan Fransız golcü Oliver Giroud'nun lig biter bitmez Chesea'den ayrılacağı belli oldu.

EĞER İMZA PARASI VE YILLIK ÜCRETİ ASTRONOMİK OLMAZSA...

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Arsenal'den Chelsea'ye giden fakat 'mavilerde' beklenen performansı gösteremeyen Oliver Giroud'nun sezon sonunda Fransa'ya geri dönebileceği iddia edilirken, Fransız futbolcu için Türk kulüplerinin de devreye girebileceği belirtildi.

Ali Koç'tan Comolli'ye Giroud Transferi İçin Yetki

ALİ KOÇ'TAN COMOLLI'YE TAM YETKİ

Akşam'da yer alan habere göre; 32 yaşındaki milli forvetin 3 ay sonra sözleşmesinin sona erecek olması özellikle Fenerbahçe'yi harekete geçirirken, oyuncunun sözleşme şartları ve imza parasının astronomik boyutlara ulaşmaması halinde transferin mümkün olacağı ifade edildi. Slimani, Soldado, Frey ve Ayew'de karavana atan sarı lacivertlilerin Giroud'nun menajeri Michael Manuello ile masaya oturması beklenirken, Ali Koç'un şartların araştırılması için Comolli'ye tam yetki verdiği bildirildi.

Kariyerinde 398 maça çıkan Olivier Giroud 166 gol attı. 84 kez Fransa Milli Takım forması giyen tecrübeli futbolcu bu kulvarda da 33 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Chelsea Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (15)

gfege:

sakın almayın işe yaramaz 2. soldado olur

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu arkadaş adam 4 mçt bir gol atabiliyor almayın 32 lik adamı sakın.

5
1
yanıtYanıtla
YusuFB:

Hayaller Paris Gerçekler Somalibu rezaletin tek sorumlusuComollidir Comolli

4
1
yanıtYanıtla
alex:

bırakın şu işi bitmişleri genç yeteneklere yönelin biraz ingiltere 1-2 ve hatta 3. lig takımlarına bakın

4
0
yanıtYanıtla
ünal:

İngiltere uçağına bindiğinden emin olun uçak kalkıncaya kadar bekleyin hatta. comolli bu biner afrika uçağına oliver diye başka birine dünyanın komisyonunu alıp parayı basar ali koça kakalar mazallah

3
1
yanıtYanıtla
KOSKA:

Bu kadar paranız çok ki ne yapacağınızı bilmiyorsunsuz yine başınıza bela olacak bir sözleşmeyle futbolcu alıyorsunuz. yazıklar olsun

2
1
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Üç maçta bir gol atan son kullanma tarihine iki yıl kalmış adam alınır mı ? Comolli ile birileri avanta yiyecekse o başka.

3
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

2.slima ye hazır olun

2
0
yanıtYanıtla
Raho57:

Cok iyi bir golcü ama fenerim bu kadroyla kalcaksaaaa lionel Ronaldo karisimi bile kurtaramaz!! Gitmesi gerekenler gitsin , yoldan en fanatik 11 tane fenerli bulun! Formanin hakkini vermek icin fb nin suanki kadrosundam fazla is yapar!

2
0
yanıtYanıtla
BENCE:

ALİ BAŞKAN BİR HAFTA ÖNCE DİYOR Kİ YAŞLI SPORCU ALMA DEVRİ BİTTİ SİZ HALA 32 YAINDA YANİ 33 LÜK FORVET YAZIYORSUNUZ

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title