Haberler

Ali Koç, Şenol Güneş'in elini sıktı mı? İşte olayın aslı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in elini sıkmadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak değişik açıdan çekilen bir görüntü Koç'un Güneş'in elini sıktığını gösteriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda, Türk sporunun sorunları masaya yatırılmaya devam ediyor.

Çalıştaydan servis edilen bir görüntüde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un salona girdikten sonra protokelde bulunan isimlerle tek tek selamlaşırken, Şenol Güneş'in elini sıkmadığı öne sürüldü. Ancak yakın plandan çekilen görüntüde Koç'un Güneş'in elini sıktığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

mustafa:

asıl sıkıntı koskoca bakan bile saygıdan ayağa kalkarken şenol un ayağa kalkmamasıdır

32
33
yanıtYanıtla
YIP:

Koç kim ki ayağa kalksın . Herkes işine baksın

yanıt14
yanıt2
harun:

KOC lar kimkide senol gunes koclarin karsisinda ayaga kalksin. . keske SENOL guneslerin sayisi artsa ulkedede bu baba parasiyla sov yapanlar hadlerini bilse

yanıt5
yanıt5
POLAT:

GÜNEŞ SAYGI DUYULACAK ADAM GİBİ ADAMDIR DİĞERİ İÇİN AYNI ŞEYLERİ SÜYLEYEMİCEM

25
26
yanıtYanıtla
kim:

sıksa ne olur sıkmasa ne olur şenol güneş Türk futbolundaki bir dehadır. Sonsuz saygıyı hak ediyor. herkesin sevgisini kazanmasına rağmen bi fenerliler sevemedi şu aramı ne garip değil mi

27
15
yanıtYanıtla
Adk:

Kadıköydeki her maça başında çıktığı takımın değilde Trabzonun renkleri olan bordo mavi takım elbiseyle çıktığı sürece kadıköyde hakkettiği saygıyı göremez. Saygı gösterirsen saygı görürsün nokta.

yanıt7
yanıt17
Yazıklar Olsun:

Ali Koç önceki saldırgan ve komitacı FB başkanlarını aratmadı. Son yaptığı basın toplantısında ikinci yarının ilk maçı Trabzonda olacağından şehri germek, Ts li futbolcuları kızdırmakla gerginlikten nemalanmaya çalışmıştır. Ne Ağaoğlu ne diğer TS li yönetici ve futbolcular FB hakkında tek laf etmemesine rağmen sanki bugüne kadar FB hakkında konuşuyorlarmış gibi basın toplantısında bilerek yalan söylemesi eski FB başkanlarından komitacılık olarak bir farkı olmadığını gösterdi.

21
14
yanıtYanıtla
TIRABZON:

GÜNEŞİN KUPASINI GASP ETİLER DAHA NE OLSUN

13
20
yanıtYanıtla
1234:

Sen ilk önceTrabzon yazmasını öğren

yanıt2
yanıt2
07 genç:

koc un hayatı zavallı fener taraftarını oyalamak. . . onu da rakiplerine sataşarak yapıyor. . . vizyon suzzz

10
20
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title