Haberler

Mehmet Ali Erbil'e Doğum Gününde Ali Koç Sürprizi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bir süredir hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'i görüntülü arayarak doğum gününü kutladı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesinin takımın konakladığı otelde düzenlediği organizasyonda, kongre üyeleriyle bir araya geldi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, organizasyona başkan vekili Semih Özsoy, genel sekreter Sevil Zeynep Becan, yönetim kurulu üyeleri Burak Çağlan Kızılhan, Acar Sertaç Komsuoğlu, Fethi Pekin, Ömer Okan, Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Esra Nazlı Ercan ile Kayseri Fenerbahçeliler Derneği ve Şubesi Başkanı Ahmet Ersin Yaşar, üyeler ve taraftarlar katıldı.

Mehmet Ali Erbil'e Doğum Gününde Ali Koç Sürprizi

MEHMET ALİ ERBİL SÜRPRİZİ

Etkinlikte Kayseri'de yapılması planlanan Fenerbahçe Spor Kompleksi de tanıtıldı. Kompleksin yatırımcılarından Ahmet Yıldırım ve Dursun Öztürk de organizasyonda yer aldı. Başkan Ali Koç, iki yatırımcıyı da kürsüye davet ederek, teşekkür etti.

Öte yandan başkan Ali Koç, bir süredir tedavi gören oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'i, görüntülü arayarak hem moral verdi hem de doğum gününü kutladı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Kayseri Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

Dürbünlü:

ikiside aynı yolun yolcusu.

7
4
yanıtYanıtla
Hakkaniyet:

Adam gibi adam.

5
5
yanıtYanıtla
KİM:

BEN

yanıt0
yanıt0
hırbo:

ALİ GUZU BOŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

0
1
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ GİDİŞİN KUTLU OLSUN:

Mehmet Ali yi bile kanser ettiniz utanmadan bir de doğum gününü kutluyorsunuz. Adam sizin yüzünüzden yataklara düştü. Statta taraftar yukarıdan aşağı düştü, bir taraftarımız kalpten gitti. Mehmet Ali de yataklara düştü. Bunların tek sebebi Kanseredenbahçedir.

0
1
yanıtYanıtla
KANARYA:

HERKES HADDİNİ BİLECEK

0
0
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

adama bakın biz puan derdindeyiz topçu derdindeyiz adam hem fb düş. larıla dost post oluyor yetmiyor birde komada yatanla uğraşıyor sen şu tff nunlamı yoksa hakem bak. namoğlu pezevenğilemi uraşaçağına neler uğraşıyor hep buna oy verenlerin elleri krlsn işallah hepsi AZİZ BAŞ. DÜŞ. LARINIDA TOPLADI BU KOÇ DENEN YRTK. MAÇDAN TOPDAN HELE HOÇADAN HİÇ ANLAMIYORSUN. PARALIYA FB SPONSORLUKLADA ESİR ALDI. İŞMDİ FB DEN İNTİKAM ALAÇAKYAA''''GELİN HEPİNİZ GELİN DEMESİ BUMUDU 17 SIRAMIDI FB REZİLMİ ETMEKDİ

0
0
yanıtYanıtla
BABA:

ALİ KOÇ SÜRPRİZLERİ SEVİYORSAN Bİ SÜRPRİZ DAHA YAP VE İSTİFA ET CAMİAYI DAHA FAZLA ÜZME

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title