Haberler

Ali Koç'tan Hakem Tepkisi: Kurgulanmış Bir Düzen Var, Bu Düzeni Değiştirmek İçin Çalışacağız

Güncelleme:

Kulüpler Birliği'nin iftarına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Kurgulanmış bir düzen var ne yazık ki. Ya bu düzeni kabul edeceğiz ya da bu düzeni değiştirmek için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Kulüpler Birliği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda Türk futbolunun bir devrime ihtiyacı olduğunu belirten Koç, "Bizim için kabus gibi sezon geride kalıyor. Biz hazırlıklarımızı yapıyoruz. Türk futbolu için en önemli unsur futbol federasyonu seçimleri. Şu an tek bir aday var. İnşallah yeni yönetim, futbolda yaşanması beklenen değişimin ilk adımı olur. Tük futbolunun hak ettiği yerlere gelmesi için tüm paydaşların kendine çeki düzen vermesi, bir nevi Türk futbolunda devrim yapılaması gerekiyor. Bunu yapması gerek ilk kulüp TFF'dir. Biz de topyekün bir değişimin içinde olmamız gerek. İnşallah yeni yönetim kurulu bunu ateşler ve başlatır. Şayet yeni yönetim geçmişin devamı olacaksa, kurullar ve yönetim seviyesinde seçimin bir kıymeti kalmayacak. Biz değişim, marka değerinde, finansal yapıların güçlenmesinden bahsediyoruz." dedi.

"BU DÜZENDEN SPORUN GERÇEK SAHİPLERİ OLAN TARAFTARLAR MEMNUN DEĞİL"

Koç, "Bunlar uzun süreçler altyapıdan oyuncular yetiştirebilen, statların dolması, adil ortamın sağlanması gibi bir ortam istiyoruz. Türk futbolunun albenisinin artacağı reformlarını yapmanın zamanı geldi de geçti. Hepimizin buna inanması lazım. ya bu düzeni kabul edeceğiz ya da bu düzeni değiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Nihat Özdemir sıkıntılarımız dinledi. Profesyonel kadrolardan kurullara kadar bir değişim olması gerekiyor. Biz Fenerbahçe olarak çok fazla görüş belirteceğiz, sesimizi yükselteceğiz. Kurulların oluşumundan, teknolojik yapının kullanımına, adil ortamın sağlanmasın, yayın gelirlerinin dağıtımı gibi konularda görüşlerimiz var. Bunları paylaşacağız. Biz kendi sorumluluğumuzda kamuoyu ile paylaşacağız. Bu düzenden sporun gerçek sahibi olan taraftarlar memnun değiller. Adil bir rekabet ortamı, hakkaniyet çerçevesinde sağlanmasını istiyoruz. Önemli olan Türk futbolunun kalkınması" diye konuştu.

Ali Koç'tan Hakem Tepkisi: Kurgulanmış Bir Düzen Var, Bu Düzeni Değiştirmek İçin Çalışacağız

"TEKNOLOJİYİ KULLANANLAR İYİ NİYETLİ OLMASI LAZIM"

Yaşanan hakem hataları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, "Fenerbahçe olarak hakemler hakkında en az konuşan ama en çok kart gören bizi. Biz konuşmamaya özen gösterdik. Ama kim konuşursa işler onun yönünde pozitife gidiyor. Biz böyle ortam istemiyoruz. Kimin sesinin çok çıkarsa onun istediğini olan bir ortam istemiyoruz. Kimin daha fazla üyesi varsa formasını tuttuğu takımımın haklarını savunduğu bir ortam istemiyoruz. Adil bir rekabet istiyoruz. Öyle 3 Fener, 3 Galatasaray, 3 Beşiktaş gibi ortam istemiyoruz. Herkes formasını çıkaracak, büyük fotoğrafı görecek. Hakem hataları artarak konuşulmaya başlandı. Kurgulanmış bir düzen var ne yazık ki. VAR gibi bir sistem var. Çok iyi bir sistem. Yerine oturacak. Teknoloji ne kadar iyi olursa olsun onu kullananların iyi niyetli olması lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Futbol Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500

Yorumlar (135)

Gs:

Ali koçmusun kuzumusun çirkefleşme seni bişe sandık fosmuşsun başarısızsın git sivasla kayseriyle erzurumla yarış küme düşmen lazımken düşürmediler ne konuşuyorsun

19
6
yanıtYanıtla
türk:

Cimbomun elinden iki maçtada hakem kurtardı bir kelime çıktımı ağzından küme düşmekten hakem kurtardı yüzsüz yüzsüz çıkmış konuşuyor dilerci herif.

18
4
yanıtYanıtla
mhs:

Yüzsüz bunlar.

yanıt5
yanıt0
kubi:

He valla.

yanıt4
yanıt0
.:

İLK SENENDE 2 GS KUPASI GÖRDÜN . 3 SENE DAHA BAŞKAN KALDA 5. YILDIZIMIZIDA GÖKYÜZÜNDE SEYREDERSİN :):):)

12
10
yanıtYanıtla
Kenan:

Tff mhk tarafından verilen yıldızcıklar

yanıt7
yanıt8
ŞAPKACI:

İSTERSENİZ TÜM MAÇLARIMIZI AVRUPADA TARAFSIZ BİR SAHADA VE TÜM HAKEMLERİN YABANCI OLDUĞU ORTAMDA OYNAYALIM. BİZ YİNE ŞAMPİYON SİZ YİNE EN ALTLARDA OLACAKSINIZ. BU İŞLER İYİ TOPÇULARIN İYİ BİR TD. NİN YÖNETMSİYLE MÜMKÜNDÜR. ERZURUM MAÇINIZDAKİ PENALT NEDİR PEKİ? YANİ HERKESE AYNI HATALAR YAPILABİLİR AMA FENERE ''VAR'' DAN BAKILAN VE 80 MİLYONUN GÖRDÜĞÜNÜ GÖRMEYEREK YAPILAN HATALAR VAR. BU İŞİ BİLMİYORSAN GİT İŞİNE BAK ALİ BÜYÜKLERİN GELSİN GALATASARAYA KARŞI SEN HAFİF KALDIN.

14
7
yanıtYanıtla
Kenan:

BÜTÜN MAÇLARIMIZ KEŞKE HEP GS OLSA REKOR KIRARDIK SİZDEN BAŞKA HİÇBİR KULÜP HAKLI ŞAMPİYON OLDUĞUNUZA İNANMIYOR TFF SARAY

yanıt1
yanıt6
ŞAPKACI:

KENAN YANLIŞSIN TÜM MAÇLAR GS FENER OLSA 2 TAKIMDA KÜME DÜŞER ÇÜNKÜ GALATASARAY ÖNE GEÇER HAKEM DUR DEYİP FENERE GOL ATTIRARAK BERABERE BİTİRİR MAÇI VE 341 PUAN YANİ 34 PUANLA PTT YE GİDE 2 TAKIMDA. ANLADINMI ULAN DANGALAK.

yanıt4
yanıt0
XYZ:

AZİZ YILDIRIMIN YAPTIĞI HİÇ BİRŞEYİ YAPMIYCAM DEDİN MAŞALLAH AZİZ YILDIRIMI GERİDE BIRAKTIN

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title