Haberler

Aytemiz Alanyaspor, Sparta Prag Forması Giyen Josef Sural'ı Transfer Etti

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor, Sparta Prag'ta forma giyen Çek futbolcu Josef Sural'ı 1 yılı opsiyonlu 2,5 yıllığına renklerine bağladı.

Alanyaspor, Sparta Prag forması giyen Josef Sural'ı transfer etti. Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, forvet mevkiindeki eksikliği Josef Sural ile tamamladıklarını söyledi. Transfer çalışmalarının uzun sürdüğünü belirten Çavuşoğlu, "Kulüpler arası yaklaşık 20 gün süren transfer görüşmelerimizin neticesinde Sparta Prag takımından Josef Sural'ı kadromuza dahil etmiş bulunuyoruz. Bize faydalı olacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Sparta Prag Forması Giyen Josef Sural'ı Transfer Etti

"İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLSUN"

Josef Sural ise, "Uzun süren bir transfer çalışması oldu ama mutlu sona ulaştık. İki taraf için de hayırlı olsun. Burada olmaktan mutluyum. Takımın daha iyi yerlere gelmesi için hep birlikte mücadele edeceğiz. Alanya, ailemle birlikte yaşayabileceğim bir yer. Türkiye ligini de takip ediyordum. Burada futbol oynamanın ve yaşamanın ne kadar güzel olabileceğini düşündüğüm için Alanyaspor'u tercih ettim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sparta Prag Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

menager:

fernandez türkiyenin en iyisi

0
0
yanıtYanıtla
elif nur:

biz ordan golcü tettehi alcaktık, şimdi vermezler, yoksaaaa gsaray yönetimi gene mi bizi , , , , , , , yor, pardon kandırıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title