Haberler

Bahreyn Kralı, TUSAŞ Tarafından Airshow'da Tanıtılan Helikoptere Hayran Kaldı

Güncelleme:

Bahreyn Kralı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii yetkilileri tarafından tanıtılan T625 Genel Maksat Helikopteri'ne hayran kaldı. Bahreyn Kralı, bir sonraki Bahreyn International Airshow'da helikopterle uçma isteğini iletti.

TUSAŞ, Bahreyn'in orta kesimindeki es-Sahir Hava Üssü'nde gerçekleştirilen "airshow"a, Özgün Helikopter Programı kapsamında geliştirilen ve kısa süre önce ilk uçuş başarısına imza atan T625 Genel Maksat Helikopteri ile katıldı.

Etkinlik için oluşturulan statik alanda sergilenen T625 Genel Maksat Helikopteri, sivil ve askeri heyetlerle havacılık profesyonelleri tarafından incelendi.

Airshow'da Tanıtılan TUSAŞ Helikopteri, Pilot Olan Bahreyn Kralı'nın İlgi Odağı Oldu

BAHREYN KRALI, UÇMA İSTEĞİNİ İLETTİ

Alınan bilgiye göre, T625'i, Bahreyn, Cezayir ve Pakistan'ın aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerden katılımcılar ziyaret etti.

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov ile alanı gezen Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife, T625 ile çok ilgilendi.

Kendisi de helikopter pilotu olan Kral Al Halife, özellikle helikopterin kabin genişliğini beğenirken, bir sonraki Bahreyn International Airshow'da helikopterle uçma isteğini iletti.

Airshow'da Tanıtılan TUSAŞ Helikopteri, Pilot Olan Bahreyn Kralı'nın İlgi Odağı Oldu

TÜRKİYE'DE VE ULUSLARARASI ARENADA SÖZ SAHİBİ OLMASI BEKLENİYOR

Askeri ve sivil alanda geniş bir yelpazeye hitap eden T625 Genel Maksat Helikopteri, kendi alanında küresel anlamda geleceğin gereksinimleri göz önünde bulundurularak tasarlandı. Helikopterin, yüksek irtifa ve sıcaklıkta, zorlu iklim koşullarında, gerek performans ve manevra kabiliyeti gerekse sağladığı yüksek kabin/azami kalkış ağırlığı oranıyla Türkiye'de ve uluslararası arenada söz sahibi olması hedefleniyor.

Helikopter, geniş görev yelpazesine sahip olmasından ötürü taşıma, VIP, kargo, hava ambulans, arama kurtarma ve kıyı ötesi taşıma görevlerini icra edebilecek.

T625 Genel Maksat Helikopteri, 2 mürettebat, 12 yolcu kapasitesine sahip bulunuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bahreyn t-625 Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title