Haberler

Ahmet Çakar, Ersun Yanal'a "Teknene Dön" Çağrısında Bulundu

Güncelleme:

Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi. Çakar Twitter'dan, "Teknene dön Ersun Yanal, sahillere dön. Fenerbahçe'yi bitirdin." paylaşımında bulundu.

Süper Ligin 29. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medyadan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi.

Çakar, "Teknene dön Ersun Yanal, sahillere dön. Fenerbahçe'yi bitirdin." paylaşımında bulundu. Bu paylaşım kısa süre içinde 5 binden fazla sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi.

Ahmet Çakar, Ersun Yanal'a 'Teknene Dön' Çağrısında Bulundu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Ahmet Çakar Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

MERT:

OLURMU YA O GS Yİ ŞAMPİYONLUKTAN ETTİ. . . AYRICA ONLAR SAHALARINDA 20 YILDIR YENİLMİYORRRR:)

9
2
yanıtYanıtla
BİKİNİNİ GİY AHMET !:

Ahmet yine boş muhabbet yapmış her zamanki gibi. . . Ersun gelmeden önce zaten Fenerbahçe bitikti, sen önce verdiğin sözleri tutta bikinini giy AHMET !!!!!!!

7
4
yanıtYanıtla
YORGUN:

AZİZİNİZ TAKIMI BEN ŞAMPİYON YAPTIM, BUNLAR DEĞİL. AMA ONUN DA TAKIMI NASIL ŞAMPİYON YAPTIĞINI BÜYÜN DÜNYA BİLİYOR: ŞİKEYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

6
4
yanıtYanıtla
Hasann:

Ersun YANAL mı çıksın atsın gol, Ersun Hocam sonuna kadar arkandayız, sezon sonu kes bunların biletini

1
9
yanıtYanıtla
ahci usak yanal sonra yanala:

arkasi saglam yani tekne alemi arkadan

yanıt0
yanıt0
M ER:

Trabzon dan bir şey yapmadan aldığın paraların gazabına ugradın.

7
0
yanıtYanıtla
kayserili:

galatasarayı şampiyonluktan edersin ha ALLAHIN sopası yok denir ama sana iyi bir sopa ersun bi daha adam gibi konuş 5 hafta sonrada kendine yeni bir iş ara

5
1
yanıtYanıtla
sarı seyit:

Ersun başarısızdı zaten yine başşarısız oldu fakat bundan Ahmet Çakar'' ne ???????????? YILLARCA GS şakşakcılığı yapmış milleti birbirine düşürmüş aşağılamış bir parazitin FB düşünüyor olması manidardır bu sevimsiz yorumcuları ekranllardan süpürünüz yoksa sıfır çekeceksiniz halk boykotu yolda. . .

3
2
yanıtYanıtla
pendikspor:

lütfen kümede kal iki gözüm :D

4
1
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

YAPMA AHMET FENEVLİLERİN ÇOKKKKK ZORRUNAAAA GİDİİYYYYYYYY

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title