Haberler

Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine mahkemelik oldu

Güncelleme:

Yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine davalık oldu. Alanyaspor maçının ardından yaptığı yorumlarla Siyah-Beyazlılar'ın tepkisini çeken Çakar, mahkemeye verildi. Beşiktaş, Çakar'la ilgili çok sert açıklama paylaştı. Çokça bilinen Beşiktaş taraftarına ait "Vahap Beyaz, Ahmet Çakar" bestesinin açıklama içinde yer alması çok dikkat çekti.

Yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine davalık oldu. Alanyaspor maçının ardından yaptığı yorumlarla Siyah-Beyazlılar'ın tepkisini çeken Çakar, mahkemeye verildi. Beşiktaş, Çakar'la ilgili çok sert açıklama paylaştı.

İşte o açıklama:

"BESTELERE KONU OLDU"

"Faal hakemlik dönemindeki tercihleri taraftarlarımızca bestelere konu olmuş, (Vahap Beyaz, Ahmet Çakar bestesi) hakemliği, bıraktıktan sonra da birçok skandal ile gündeme gelmiş olan Ahmet Çakar isimli şahıs, Futbol Takımımızın Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından sosyal medya hesabı ile köşe yazısında takımımızın haklı ve tertemiz galibiyetine çirkin imalarla gölge düşürmeye çalışmıştır.

Meslek ahlakını yok sayarcasına yapılmış bu açıklamaların "reyting" uğruna yapıldığını düşünmek istemiyıruz. İlgili şahıs hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır."

Çakar ve Beşiktaş'ı mahkemeye götüren paylaşım

Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine mahkemelik oldu

Ahmet Çakar, Beşiktaş'la yine mahkemelik oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (1)

Arif Çelik:

Alanyaspor çok kolay teslim olmayan 4 büyükleri eze eze yenen bir takım..nasıl olurda hala güzel dişli futboluyla... beşiktaştan daha çok gol pozisyonu bulmuşken.. evet nasıl oluyorda senenin sonu yaklaşırken mi mum gibi sönüyorlar.. kaleyci el uzatmıyor...diğeri bom boş kaleye üfürse girecek.. ama dışarıya atıyor... tabi bunun hesabını tuaflığını millet sormaz mı..Beşiktaş çok mu süper oynuyor.....hayır... ama ..nedense... Ahmet Çakar ın tuaflık gördüğünü söylemiş.. tuaflık var evet...

32
26
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title