Haberler

Ahmet Çakar, Antalyaspor-Başakşehir Maçındaki Hakem Kararlarına, "Allah Cezanızı Versin" Diyerek Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Başakşehir-Antalyaspor maçındaki hakem kararlarını eleştirdi. Çakar, "İlk yarıda Emre'nin dirseği masum mu? Tabii ki hayır. Kırmızı nerede? Allah cezanızı versin. Ne diyeyim?" dedi.

Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında Medipol Başakşehir, Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi lider Medipol Başakşehir 1-0 kazandı. Turuncu-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü Kudryashov kaydetti.

"EMRE'NİN DİRSEĞİ MASUM MU?"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, karşılaşmada verilen hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Çakar, "Ben dün akşam ne dedim? VAR hakemleri büyük takımları entrika ile kolluyor. İlk yarıda Emre'nin dirseği masum mu? Tabii ki hayır. Kırmızı nerede? Allah cezanızı versin. Ne diyeyim?" yazdı.

İşte o paylaşım:

Ahmet Çakar, Antalyaspor-Başakşehir Maçındaki Hakem Kararlarına, 'Allah Cezanızı Versin' Diyerek Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Antalyaspor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

ŞAPKACI:

BAŞAKŞEHİRİN ŞAMPİYONLUĞUNA KARAR VERİLMESİNE VERİLMİŞ İSE VE BUNA TEK KARŞI ÇIKACAK VE İSYAN EDECEK TAKIM DEVRİMCİ TAKIM GALATASARAYDIR Kİ O GALATASARAY SAVAŞ SIRASINDA PAPAZIN ÇAYIRINDA İNGİLİZLERLE HAMİLTON KUPASI DÜZENLEYİP ONLARA MORAL KAYNAĞI OLURKEN TEK DÜŞÜNCESİ YABANCI TAKIMLARI YENMEK KURULAN BİR TAKIMDIR. BİR TARAFTA GALATASARAY BİR TARAFTA FENERRUM PATRİKHANESİ. DOĞRU OLAN HAKTAN YANA OLAN ZATEN GALATASARAYLIDIR DİĞERİ ŞİKECİLERİN TAKIMIDIR.

19
12
yanıtYanıtla
KARTAL:

BİZE TİNERCİ DİYORLARDA SENIN NE KULLADIĞINI ÇOK MERAK ETTİM. . . BU ÜLKEYİ ŞİKE VE TEFVİK İ GETİREN TAKIM GS DİR. . . AKSİNİ İDDAA EDEN TARİH BİLMİYORDUR. . . .

yanıt8
yanıt5
ŞAPKACI:

KARTAL NİYE ALINDINLAN KÜÇÜK ŞİKECİ OSSURUKTAN TAYYARE BURDA BEN KONUŞURKEN GİT Bİ YERDE SUS!!!!

yanıt3
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

şafgacı , şapga BU MİLLETİN BİR GİYİM ŞEKLİ OLMADIĞI GİBİ , TUTDUĞUN takım arması kedi olan arma ingilizlerin kraliyet armalarıdır. o takımı kuranlarda galatada yaşayan lar kurmuşlardır yani bildiğin her şey yanlış

yanıt4
yanıt4
Tarafsız:

Ülen avrupada bile şike yapmış takımın taraftarı. . . kaç şampiyonluğunuz şaibeli ALLAH''tan korkmaz utanmaz . . . Geçen sene ki alanya maçında hakemin sayesinde şampiyon olmuş embesilll daha onun kokusu geçmemiş yazdıklarına bak

yanıt3
yanıt7
alı:

siz çok masumsunuz pis mason takımı

yanıt6
yanıt2
ŞAPKACI:

AHA BÜTÜN ŞİKECİ VE GALATASARAY DÜŞMANI BAŞAKŞEHİRLİLER AŞAĞIYA DOLUŞMUŞ. KİM DEMİŞ BAŞAKŞEHİRİN TARAFTARI YOK DİYE 17 TAKIM O TAKIM TARAFTARI OLDU GS SAYESİNDE. 35 MİLYON GALATASARAYLIYI ÇIK DİĞER 45 MİLYON BAŞAKŞEHİRLİ VAR LA BU ÜLKEDE.

yanıt4
yanıt1
ŞAPKACI:

ŞAMPİYON HER SENE BUDUR BAK BAK KUDUR. ŞİKECİ FENER, KÜÇÜK ŞİKECİ KARA KARGA VE KOLAY LOKMA HAMSİ VE DEVLET DESTEKLİ BELEDİYE BAYKUŞLARI. . . TEK GERÇEK GALATASARAY ZİRA TÜRKİYE DEMEK GALATASARAY DEMEKTİR.

yanıt9
yanıt7
cengizhan:

şu sıralarda başakşehir en iyi futbol oynayan takım. hakemlerin gsyı nasıl göstere göstere liderliğe yaklaştırdığını son 2 haftada ibretle izledik tvdeki hakem hocalarının tümü gs lehine 2 haftadır bariz hatalı kararlardan sonra isyan etti. bence bilinçli bir el insanları futboldan ve sahalardan soğutmaya çalışıyor ama başaramayacak çünkü açık verdi surda gedik açıldı

9
13
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

CENGİZHAN BU KONUDA HİÇ BİR BİLGİN YOK. VE BİLGİ SAHİBİ OLMAMAK TA BÜYÜK ORANDA FENERLİ OLMAK ANLAMINA GELİYOR Kİ FENERRUM TAKIMININDA YABANCILARI YENMEK ÜZERE KURULMUŞ BİR TAKIMIN DÜŞMANI OLMASIDA NORMAL DİR. HER ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ OLSA AVUCUNA ALDIĞIN DENİZ SUYUDA MAVİ OLURDU. KAFAYI ÇALIŞTIR. BİR TARAFTA TARAFTARLIK BİR TARAFTA ÜLKE FUTBOLU! YANİ MİLLİYETÇİLİK VAR. SEN KUZU KUZU UYU KOYUN GİBİ MELEYEREK OTLA. . .

yanıt5
yanıt6
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title