Haberler

Ankaragücü Taraftarını Taşıyan Midibüs Kaza Yaptı: 2 Ölü, 24 Yaralı

Güncelleme:

Antalyaspor deplasmanından dönen Ankaragücü taraftarlarını taşıyan midibüs kaza yaptı. Korkunç kazada 2 taraftar can verirken 24 kişi yaralandı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında MKE Ankaragücü, Antalyaspor'u deplasmanda 4-2 mağlup ederken Afyon'dan gelen acı haberle yıkıldı. Dün akşam Antalya'da oynanan karşılaşmadan sonra Ankara'ya dönen MKE Ankaragücü taraftarlarını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 2 taraftar öldü, 24 kişi yaralandı.

MİDİBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında dün akşam Antalyaspor'la karşılaşan MKE Ankaragücü maçının ardından, bir grup Ankaragücü taraftarı, Yılmaz Doğan'ın kullandığı 06 FV 6125 plakalı midibüsle Ankara'ya yola çıktı. Doğan'ın kullandığı araç Adil Erkan'ın idaresindeki 43 LD 961 plakalı otomobilin arkadan çarpması nedeniyle kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs, şarampole devrildi.

Ankaragücü Taraftarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 2 Ölü

2 TARAFTAR YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, E.A. ile M.T.Ç. yaşamını yitirirken, sürücüler Adil Erkan ve Yılmaz Doğan ile taraftarlar Mustafa Altındağ, Berkay Güleşir, Bektaş Tunç, İlker Bayraktar, Oğuzhan Fidan, Buğra Satah, Engin Dal, Yaşar Taş, Tarık Kartaş, Serdar Kale, Muhammed Karakoç, Yaşar Ezertaş, Alican Efe, Şener Çoruh, Murat Yılmaz, Mehmet Can Biçer, Nevzat Altun, Mustafa Selçuk, Ali Rıza Sümer, Uğur Kızılçelik, Sümer Uçakçı ve Faruk Alın yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Afyonkarahisar'daki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri incelemelerden sonra Sinanpaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANKARAGÜCÜ RESMİ HESABINDAN "YASTAYIZ" PAYLAŞIMI YAPTI

Ankara temsilcisi taraftarlarını taşıyan deplasman otobüsünün devrilmesi haberinin ardından kulüp resmi Twitter hesabı "Sonu böyle olmamalıydı... Başımız sağ olsun. Yastayız" ifadeleri yer alan bir paylaşım yaptı.

Afyonkarahisar - Ankaragücü Taraftarlarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 2 Ölü

Ankaragücü Taraftarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 2 Ölü

Ankaragücü Taraftarını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı: 2 Ölü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaragücü Afyon Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (16)

TR:

Aci haber mi??? ne faydasi var bu vandallarin memlekete, trubun koltuklarini kirmaktan baska!!!

0
2
yanıtYanıtla
AnkaragücüMelih:

Başın sağolsun ANKARAGÜCÜMYASTAYIZ !

1
0
yanıtYanıtla
kaf:

spiker maç sonu yolları çok uzak Allah kazasız belasız evlerine dönmeyi naip etsin demişti bazı şeyler sanki malum oluyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Derin üzüntüyle haberi okudum üzüntümü ifade etmek isterim. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı yaralananlara acil şifalar dilerim.

1
0
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Vakit namazı için evinin dibindeki camiye git desen gitmezler ama on paralık maç için şehir şehir dolanırlar Allah bu gençlerimize akıl versin şimdi o futbolcularında bir umurunda olurki adamlar trilyonları götürüyor derdi gariban millete düştü bu futbol işi kadar saçma birşey görmedim yıllardır memlekette oynanır ne faydası olmuş memlekete ben anlamadım millet futbol için birbirini öldürüyor heryerde maç tartışılıyor hem vallahi hem billahi insanlar zamanını ve parasını kimiside canını boşa harcıyor benimkisi sadece bir tespitti yalansa yalan deyin

0
1
yanıtYanıtla
SADULLLL:

dedin ya. tamam.

yanıt0
yanıt0
galata saraylılar pendik:

İSTANBUL PENDİK BAŞIMIZ SAĞ OLSUNDİYECEK SÖZ YOK BAŞKA

1
0
yanıtYanıtla
ANKARAGÜÇLÜ:

BAŞIMIZ SAĞOLSUN ALLAH GERİDE KALANLARINA SABIR VERSİN 17 YAŞINDA GENCECİK FİDANLAR

1
0
yanıtYanıtla
Sogomon:

Allah rahmet eylesin basın sagolsun Ankaragücü ailesi geç gidin hizli gitmeyin yetismeyin gerekirse

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah Rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title