Haberler
Güncelleme:

Adil Rami'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Pamela Anderson'dan olaylı bir şekilde ayrılan Fenerbahçe'nin yeni transferi Adil Rami'nin yeni sevgilisi belli oldu. Fransız futbolcunun İngiliz televizyoncu Chloe Sims ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

12345:

adil rami''nin de zevki belli oldu :) pamela nın biraz daha genç hali sanki

12
2
yanıtYanıtla
YANGIN SÖNDÜRME EKİBİ:

Bu kız için buzlu suya çıplak olarak balıklama, bodoslama, çivileme her türlü atlarım. Bütün banka hesaplarım, kredi kartlarım onun olsun, uğruna feda ederim. Sabaha kadar eşek gibi anırırım. Kızın vücudu harika. Cennet bu dünyadaymış arkadaşlar. Öbür Dünya yalan valla.

3
10
yanıtYanıtla
anomim:

baya hızlı koşmuş :)

8
0
yanıtYanıtla
HARBİ FENERLİ:

OZAN GÖRMESİN :)

7
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

SöZDE BIZIM FUTBOLCU. . . AMA YANDAN SAMPIYONLAR LIGINDE OYNUYOR. . . BIZDE NIYE GöRMüYORUZ DIYE ARIYORDUK. . .

0
0
yanıtYanıtla
neşe:

bu adam kadınlarla takılıyoe olabilir ama gözlerinde anadolu ayısı bakışlar var. bunu kesin istanbul''da ''o biçim'' barlarda erkeklerle basacaklar. sanki o tip bir hayat yaşamaya meyilli gibi tipi var.

0
0
yanıtYanıtla
adanalı mehmet:

adil rami, üçkağıtçı müslümanlardan biri işte. . evlenene kadar tüm kaşarlarla takılacak, evlenmeye gelince kendi ülkesinden eline erkek eli değmemiş kız bulacak. bu ortadoğu erkekleri hep böyledir. ama ilahi adalet var. ileride kendi kızları da başkalarının kaşarlığını yapacaklar ve adil rami kendine şunu soracak. ''bunu bana nasıl yaptı çocuklarım?''

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title