Haberler

Acun Ilıcalı: Final Four, hayatımda gördüğüm en aptalca şey

Güncelleme:

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle ligler askıya alınırken, federasyonlar bir çıkış yolu arıyor. Bein Sports'a konuşan Acun Ilıcalı Süper Lig'den Premier Lig'e kadar birçok konuda görüş belirtti. Acun Ilıcalı, ertelenen liglerde Final Four oynanmasını aptalca bulduğunu söyledi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, hayatın tüm alanını olumsuz etkilerden sporu da vurdu hatta ligler ertelendi. Bein Sports'a konuşan Acun Ilıcalı Süper Lig'den Premier Lig'e kadar birçok konuda görüş belirtti.

"Türkiye'ye gidiş-geliş imkansız. Dominik'ten çıkmamız da zor gözüküyor" diyen Acun Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı;

Dünyanın zorluklar yaşadığı bir dönemdeyiz. Bana sorarsanız, çok şanslı bir durumdayız. En azından burada üretim yapabiliyoruz, işimizi yapabiliyoruz. Ekibimle de hiç bu kadar uzun süre birlikte olamamıştım. Bizim için bir kenetlenme dönemi oldu diyebilirim.

"UFAK ÇAPLI BİR LİG KURDUM"

Benim, oyunlara karşı olan merakımı biliyorsunuz. Burada hemen ufak çaplı bir lig kurdum. Futbola olan özlemimizi akşamları maç yaparak giderebiliyoruz. Burada çıkışlar kapatıldı zaten. Biz de burada kendi dünyamızı kurduk diyebilirim. 2 yıl önce, "bu kadar büyük prodüksiyon yapıyorsak, kapalı alan olsun" dedik. Böyle bir belayla karşılaşınca da çok işimize yaradı. Eski yerimizde olsak imkansızdı çekim yapmamız.

SÜPER LİG İÇİN ÖNERİ

Ağustosun biraz erkeninde ligi başlatmak, eylülün ortasına doğru ligi bitirmek. 15 gün ara ve yeni sezonun başlaması uygun olur diye düşünüyorum. Ben UEFA'nın kafası tamamen paraya çalıştığı için orada maçlarda azalmalardan kaçmaya çalışabilirler. Ekimde başla elemeleri azalt. Grup bile yapmadan eleme usulü yaparsan kasımda da başlayabilirsin.

"LIVERPOOL'DA BÜYÜK PANİK VAR"

Ben yabancı gazeteleri de okuyorum. Liverpool'da büyük bir panik var gördüğüm kadarıyla. Acaba sayılmayacak mı paniği var o tarafta. Dünyanın en büyük farkını attılar ama belki de şampiyon olamayacaklar.

"EN APTALCA ŞEY FINAL FOUR"

Hayatımda gördüğüm en adaletsiz, en aptalca şey Final Four. Meksika'da lig için mesela ilk 8'i, 8-1, 7-2 diye eşleştirerek çeyrek final oynatıyor. Açılış - kapanış ligi yapıyor. Final Four'daki olayda ise 20 takım var 38 maçı kazandın 1 mağlubiyetin var 3.sün. Diğer takım da 12 mağlubiyet aldı ve Avrupa'nın en büyüğü oldu. Yap bunu 7 üzerinden bütün Avrupa Final Four'u yaşasın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Bein Sports Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (10)

acun fenerli:

fener final four da oynayamayacaği için fenerlilere aptalca geliyor normaldir sanki liğ devam etse şampiyon olacaklarmış gibi :)

14
9
yanıtYanıtla
Çihat:

Yani. Kendisi Fenerli ya. Ha bide bi cckkk ten anladığı yok

yanıt0
yanıt1
CAN DEP:

Bravo acun iste gelecegin Fifa Baskani..

9
8
yanıtYanıtla
DOMİNİKTE BAŞINA GÜNEŞ GEÇMİŞ:

Liverpool çoktan şampiyon oldu. Bu Dominik henzosu lig iptal edilebilir diyo. Orası Premier Lig Türkiye ligi değil. Liverpool tarihin farkını atmış lig iptal mi edilecek. Buna kargalar, serçeler, kırlangıçlar , güvercinler bile güler. Türkiyede şampiyon play-off sistemiyle belirlenmeli. Aksi takdirde lig iptal edilmeli.

5
4
yanıtYanıtla
korona buna şuna:

Trabzonspor bu senenin korona şampiyonudur. yalandan çıkış yolu aramayın bu maçlar oynanmaz lig tescil edilir . Fnerliler şikeyle şampiyon oldu kanırta kanırta olduk dedi Trabzonlular da korona korona olduk der.

2
7
yanıtYanıtla
Koronaymis:

Sen gs limisin zorunami gider ts nin sampiyon olmasi korona ile falan hic olmazsa gsnin herkesi aptal yerine koyarak sampiyon oldugu gibi olmuyolar gecen sene tum dunya gordu nasil mac hakem satin alarak sampiyon oldugunuzu

yanıt2
yanıt2
Memleketim:

Buda kendini ne zannediyor. Herkez uzman oldu. Sunlari adam yerine koyup fikir alanlar fukara vizyonsuz insanlar.

7
1
yanıtYanıtla
RDR:

Bunun derdi sadece para. Berbat adam

3
2
yanıtYanıtla
AdıX SoyadıY:

Derdin bu mu Acun efendi...50 yaşındaki adam hala futbol bilmem ne...Ulan bir de bu Herifin saçma sapan programları,misal Survivor , yıllardır izleniyor...Afedersin de bilmem ne yapayım futbolu da Final fouru da

2
2
yanıtYanıtla
:

Dünya Covit 19 denen virüsün pençesi altındayken biz de Neron gibi roma yanarken Lir mi çalalım bu nasıl bir yaklaşımdır. Futbol eksik kalsın kardeşim. Bizim halk olarak beklentimiz Halkın sevdiği kişilerin çıkarak Evde Kal kelimesini en iyi bir şekilde telaffuz etmesidir. Halkın bir araya gelmesindeki sakıncaları anlatmalıdır. Tv yapımcıları film artistleri yazar çizerler ses sanatçıları bilsinler ki bu halk ayakta kalırsa para kazanabilirler halk yoksa sanat ta yok yayın da yok kazanç hiç yok

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title