Haberler

    Acun'un Fenerbahçeli Jailson'dan ricası: Fenerbahçe'yi seviyorsa bir an önce gitsin

    Güncelleme:

    Acun Ilıcalı, Galatasaray karşısında kötü bir maç çıkaran Fenerbahçeli Jailson'u hayal kırıklığı olarak tanımladı. Acun, "Kendisinden ricam, bir an önce Fenerbahçe'den gitsin. Sevgisini bir an önce ayrılarak gösterirse minnettar olacağım" dedi.

    Yazar Cengiz Semercioğlu, dev derbiyi Fenerbahçeli kimliğiyle bilinen Acun Ilıcalı'nın locasından izledi. Maç boyunca ve maçın ardından Acun ile bir söyleşi de gerçekleştiren Semercioğlu, Acun'a "Sence hayal kırıklığı yaratan futbolcu kimdi?" diye sordu. Acun, "Jailson" yanıtını verdi ve ekledi: Kendisinden bir ricam var.Bir an önce Fenerbahçe'den gitsin. Fenerbahçe sevgisini, Fenerbahçe'den bir an önce ayrılarak gösterirse ona minnettar olacağım!

    Semercioğlu ile Acun Ilıcalı arasında gerçekleşen söyleşi şu şekilde:

    -Sana göre nasıl bir maç oldu? Ben ilk yarı Galatasaray'ı çok beğendim. Zaten maçın ilk 10 dakikasındaki futboluyla Fenerbahçe'den daha üstün oynayacağını belli etti. Ama uzun bir süre golü bulamadılar. Maçta aslında sürekli olarak her şey ters gitti. Galatasaray iyi oynadı, oyunu domine etti ama golü Fenerbahçe attı. Sonra Fenerbahçe oyunu eşitledi, tam fiziksel üstünlüğü ele geçirdi derken, Galatasaray golleri attı.

    Kadıköy'de 20 yıllık galibiyet serisinin sonlanması için ne diyeceksin?

    Sonuçta hiçbirimiz ölümsüz değiliz. Bu tip galibiyetler de mağlubiyetler de sonsuza dek sürmez. Tabii ki bir yerde bazı şeyler değişebilir. Bugün de öyle oldu.

    ACUN'UN JAILSON'DAN RİCASI

    -Fenerbahçe'de en büyük hayal kırıklığı yaratan oyuncu hangisiydi?

    Burada bizim için en büyük hayal kırıklığı Jailson'dur. Kendisi iyi niyetli bir arkadaşımız olabilir ama ondan tek ricam bir an önce Fenerbahçe'den gitsin. Fenerbahçe sevgisini, Fenerbahçe'den bir an önce ayrılarak gösterirse ona minnettar olacağım!

    -G.Saray'ın penaltısı, doğru muydu?

    Kesinlikle penaltı olduğu düşüncesinde değilim.

    -Peki hakemin genel performansı nasıldı?

    Hakemin kararlarını genelde hatalı buldum. Özellikle inisiyatif alırken büyük hatalar yaptı. G.Saray mağlupken G.Saray lehine, F.Bahçe mağlupken de F.Bahçe lehine inisiyatif kullandı. Bu tip hakemler için 'gömlek büyük geldi' terimini kullanırım. Hakem, mağdurun yanında olmaya çalıştı maşallah ama bunun yeri futbol sahası değil. Yere düşen takımları desteklemek hakemlerin görevi değil.

    -Beni tekrar locana davet edecek misin?

    Tabii ki davet edeceğim. Her zaman misafirimsin. Futbol, bizim beraber olmamızı sağlayan bir etken olmalı. Galatasaray'ın stadına gittiğimde beni çok güzel ağırladılar. Futbolun, bölen değil, birleştiren etken olmasını diliyorum. Keşke hepimiz beraber maç seyredip böyle maç kritikleri yapabilsek. Buradaki olayın nefret ve kine dönmesine anlam veremiyorum.

    KISITLI KADRODA 3 EKSİK FAZLA OLDU

    -Emre Belözoğlu ve Gustavo'nun olmaması Fenerbahçe'yi nasıl etkiledi?

    Zaten kısıtlı bir kadrosu olan Fenerbahçe'de bir de Rodrigues, Emre ve Gustavo yoktu. Bu oyuncuların oynadığı yerler Fenerbahçe için önemli yerler. Kadronuz zengin olduğu zaman onların yokluğunu kaldırabilirsiniz ama böyle bir kadroda mümkün değil.

    -Galatasaray hak etti mi peki?

    Galatasaray'ı tebrik etmek lazım, sonuç olarak onlar için zor olan bir deplasmanda kendilerine güvenerek oynadılar. Fenerbahçe o kadar kötüydü ki, Onyekuru'ya bile gol attırdı! O golde defansta kimse yoktu. Maçın sonlarıydı ve takımlar 10'a 10 kalmıştı.

    -Son olarak bir mesajın var mı?

    Bu tip maçlarda futbolun güzel yanını yaşamak lazım. Bugün biz üzüleceğiz, Galatasaraylılar sevinecek. Yarın biz sevineceğiz, Galatasaraylılar üzülecek. Bu işin bizim hayatımızdaki rolünün eğlence olması lazım. Ama bana bugün eğlendin mi diye sorarsan, tabii ki eğlenmedim!

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Acun Ilıcalı Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
    500

    Yorumlar (87)

    Karamamba:

    İşiniz ne bir daha para toplayın fenerbahçeye sonrada gidip o paraları yabancılara yedirin

    107
    16
    yanıtYanıtla
    gsli:

    emre adem falkao belhandanın yerine olsaydı 6 yada 7 atardık terime dua edin acıdı size

    70
    38
    yanıtYanıtla
    ultraaslan:

    bende aynı düşünüyorum en azından ikinci yarıda emre ve ademle başlamalıydı

    yanıt20
    yanıt7
    fbli:

    fenerli olarak katiliyorum sadece emre akbaba dahi olsa fark acilirdi gs tamamen haketti penalti yanlisti dogruydu o baska ama fener top oynamadi allah var

    yanıt11
    yanıt2
    SAMSUNSPORLUDUR !:

    Her iki takımla da ilgim alakam yok, futbol sevgimden dolayı maçı izledim !Herkesin armasına , takımına saygım var fakat Acun bey , iyimser konuşmaya çalışmış ama becerememişsin !Evet Galatasaray ''ın penaltısı doğru değil çünki müdahale topa ama Fenerbahçenin de penaltısı doğru değil çünki aynısı !İkinci bir konu Fenerbahçe o kadar kötü oynadıki Onyekuru bile gol attı demişsin , bu lafından futboldan bi haber olduğunu öğrenmiş oldum ! Bırak yorumları yorumcular yapsın Acun !

    77
    14
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    ACUN BIRAK BU İŞLERİ, SEN YENİ ÇITIRLAR AL SONRA BOŞA SONRA ONLARA NAFAKA YETİŞTİR. HERKES BİLDİĞİ İŞİ YAPSIN DEĞİLMİ? LİYAKAT ÖNEMLİ YAV.

    52
    7
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    BU GALİBİYETİN BİZİM AÇIMIZDAM 3 PUANDAN ÖTESİ DÜMBÜKLER ORTALIKTAN ÇEKİLDİ, ORTALIK TERTEMİZ.

    34
    10
    yanıtYanıtla
    samet:

    Kes lan dümbük

    yanıt10
    yanıt26
    MEMET33:

    AAAA!!! DÜMBÜK DEYİNCE SAMET PARMAK KALDIRIP BURDAAA DEMİŞ. AMA BENCE SAMET DEĞİLSİN, YA KENAN YA KSK MESUDE YADA EZİKÇE BİR İSİMLE YAZAN ŞİKECİNİN BİRİSİN.

    yanıt5
    yanıt0
    MEMET33:

    DÜMBÜK OLAN PARMAK KALDIRSIN DEMEDEN SAMET DÜŞMÜŞ AHANDA RANZA. . .

    yanıt6
    yanıt0
    Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title