Haberler

Acun Ilıcalı'dan Fener Ol Kampanyasına Dev Destek!

Güncelleme:

Fener Ol kampanyasına destek olmak için FB TV-TV 8 ortak yayınında Winwin programı saat 20.00'de başladı. Cem Yılmaz'ın konuk olduğu ilk gecede 30 milyon TL'nin üzerinde bağış toplayan Acun Ilıcalı; Beyazıt Öztürk, Eser Yenenler, Mehmet Aurelio, Hakan Ural ve İbrahim Kutluay'ın konuk olduğu ikinci gecede Fener Ol kampanyasına büyük bir destekte bulundu.

BEYAZIT ÖZTÜRK'TEN 1000 FORMA

Acun Ilıcalı, kızı Yasemin adına 1907 forma satın alacağını ve diğer kızı Leyla adına ise TV8'den bugün elde edilen reklam gelirini Fenerbahçe'ye bağışladığını açıkladı. Öte yandan Beyazıt Öztürk, 1000 forma satın aldığını duyurdu.

Acun Ilıcalı'dan Fener Ol Kampanyasına Dev Destek!

ARAM MARKAROĞLU 300 FORMA İLE KATILDI

Fenerbahçe Kongre üyesi ve iş adamı Aram Markaroğlu, 300 forma ile katıldığını açıkladı. 150 adedini Çocuk Esirgeme Kurumu'na, 150 adedini tüm illerdeki Fenerbahçeli dostlarına armağan edeceğini belirtti. Eğer kampanyadan ödül çıkarsa da kulübe bağışlayacağını belirtti.

Acun Ilıcalı'dan Fener Ol Kampanyasına Dev Destek!

FURKAN KIZILAY'DAN 50 FORMA

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp da kampanyaya 1000 forma alarak katkıda bulundu. Formaların hepsini şehit ailelerine bağışladı. Oyuncu Furkan Kızılay, "Bağdat Caddesi'nde 20-25 kişilik bir grubuz. Biz de Fenerbahçe'miz için bu kampanyaya destek olmak istiyoruz. Başkanımız Ali Koç'u çok seviyorum. 50 forma alıyoruz." dedi.

Mersin Fenerbahçeliler Derneği, 533 forma

Adana Fenerbahçeliler Derneği, 401 forma

Denizli Fenerbahçeliler Derneği, 535 forma

Kıbrıs Fenerbahçeliler Derneği, 507 forma

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beyazıt Öztürk Acun Ilıcalı Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
title