Haberler

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: Linnes'e Yapılan Hareket Kırmızı Kart

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Eğer bir takım şampiyon edilecekse açık açık çıksın ilan etsinler. Linnes'e yapılan hareket yüzde bin kırmızı karttır. Yazıktır, günahtır." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray dev derbide 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 1-1'lik beraberlikten önce yenilen hakları konuşmak gerektiğini belirten Albayrak, "Sustuk saygımızdan hiçbir zaman şey yapmadık. Herkese saygı gösterdik ama bugün gördük. Konya maçında verilen penaltıda ısrarla yan hakem orta hakeme hocam temiz diyor. İkinci bir sefer temiz diyor. Başkanımızın ve hepimizin ısrarıyla VAR'la arasında konuşmayı bir türlü açıklamadı. Bugünlere gelindi. Bu hafta oynanan Rizespor maçında Rizespor'un 2 tane penaltısı verilmiyor ve takımımızın bu hafta Rizesporla olan maçı ve o futbolcular cezalı duruma düşürülüyor. Hakikatten yazıktır günahtır." dedi.

"MİLYONLARCA İNSAN SÖYLÜYOR"

Albayrak, "Linnes'e yapılan hareket yüzde bin kırmızı karttır. Bunu milyonlarca insan söylüyor. Fenerbahçe'nin golünden önce Feghouli'ye yapılan yüzde yüz faul, ayağına basılıyor. Ne hikmetse bir türlü faul verilmiyor. VAR ile konuşuluyor, bir netice alınmıyor. Bir pozisyonda hakem ilk önce kırmızı kart çıkartmak istiyor, sonra vazgeçiyor. Sonra sarı kart çıkartıyor. Çıkarttıktan sonra VAR ile konuşup kırmızı karta çeviriyor. Arkadaşlar nasıl devam edeceğiz böyle. Bu kadar çabamıza bu kadar emeğimize hepsine yazıktır. " İfadelerini kullandı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak: Linnes'e Yapılan Hareket Kırmızı Kart

"SON DERECE KIZGINIM"

Albayrak, "Sadece Galatasaray için değil öbür kulüplere de yapılmasın. Böyle bir şey olabilir mi. Eğer bir takım şampiyon edilecekse açık açık çıksın ilan etsinler. Herkeste boşu boşuna uğraşmasın. Bu kadar emeğe yazık günah değil mi. Bir faul var ayağa basma var, VAR ile konuşup faulü veremiyorsunuz. Arkadaşlar bildiğim bir çok şey var. Bana söylenen bir çok şeyler var üzülüyorum Türk futbolu adına, markası adına. Son derece kızgınım. Zamanı geldiği zaman çok şey paylaşacağım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Abdurrahim Albayrak Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Murat:

Fenerbahçenin otobüsünü bu kurşunlattı

8
10
yanıtYanıtla
hakikat:

klavyeden yazıp sallamak kolay, bildiğin bir şey varsa gider savcılığa suç duyurusunda bulunursun değilse iftira atmak suçundan hakkınızda şikayette bulunulabilir.

yanıt4
yanıt2
rıfat:

kümede kalma mücadelesi veren 1 kişi eksik takımı, öne geçmene rağmen yenemiyorsan hakem diye ağlamayacaksın. sen bu kafayla 20 sene daha kadıköyde galibiyet yüzü göremezsin.

8
4
yanıtYanıtla
zalim:

abdurrahim albayrak gs hakemler kazandımı hiç kamrera karşısını cıkmıyorsun yok efendim hakem hata yaptı diyim geciyorsunuz siz hala neyin peşindesiniz onu anlamadım dün konuşuyorsun bol keseden ama cıkıpda bu hakemlerle şampiyon oldunuz ve sizin cok iyi tanıdınız hakem ümiy öztürk her gs macında bedava penaltı var hiç bunları konuşmuyorsunuz

9
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SUS ULAN OSSURUK.

yanıt0
yanıt1
cfh:

GS kazandığında niye hakeme çatsın ki?? Hakeme çatanlara bir şey demiyor daha ne bekliyorsun, diğer takım yöneticileri galibiyet aldıklarında hakeme bir şeyler diyorlar mı ki Abdurrahimden bekliyorsunuz

yanıt0
yanıt0
ZALİM:

CFH:arkadaş senin anlaman kıtmı gs yanlış hakem kararlarıyla mac kazandımı sadece hakmelerde insan hata yapıyor diyor sonra diger külüblerin işlerine karışmıyoruz diyor dün kalkmış birilerine şampiyon yapmak istiyorlar diyor ben her şeyi biliyorum diyor madem her şeyi biliyorsun cıkıp konuşacan öyle sallamakla olmuyor bu işler abdurrahim albayrak sonrada saga sola suclu bulmayacaksın bu hakemler 3 büyükler şampiyon olmadımı oldu ama herkes kendi işine geleni söylüyor anladını

yanıt1
yanıt0
dereli messi:

apturrahim sen neden her maç sonu ağlıyon 10 kişilik feneri yeneme sonra ağla bu gidişle 50 yıl daha yenemessiniz hakem naptı gol attın saymadımı sen önce takımına bak apturrahim:)))

7
2
yanıtYanıtla
acı gerçek:

bu adam her sene aynı lafları ediyor ama sene sonu bir bakıyorsunuz gs şampiyon olmuş. gsyın son 2 maçında rakplerin yüzde yüz penaltıları verilmedi ama konuşan yok

7
2
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

bildiklerin varsa konus öyle geveleme . . . zamani gelince diyecekmis mis mis :))))

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title