Haberler

Abdurrahim Albayrak, Arda Turan İddialarını Yalanladı!

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Arda Turan transferi konusunda benim bildiğim bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık." dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında flaş açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da yeniden göreve başladım. Fatih Terim konusunda ısrar ettik. Ünal Başkan'ın kafasına başka isimler koymuşlar. Ancak baskımızla Terim'i getirttik. Hoca o dönem ayrılmasa Galatasaray şu an borçsuz, mülkü olan bir kulüp olurdu. Ancak başkanın aklını karıştırdılar. İki sene üst üste şampiyon olduk, kutlama yemeği bile yiyemeden seçime götürdüler başkanı. Düşmanlık ve kıskançlık bir dönem camianın çok büyük sorunu oldu. Sonra ben ayrıldım, hoca da ayrıldı. Ünal Aysal'ın aklına girdiler, fikrini değiştirdiler. Fatih Terim'i göndermek için yollar arıyorlardı ve sonunda bunu yaptılar

"FATİH HOCA NEDEN BAŞKAN OLMASIN"

Fatih Hoca neden Galatasaray'a başkan olmasın? Hocamız çok büyük bir Galatasaraylı. O Adana Demirspor'da oynarken ben Adana'da askerlik yaptım. Bir aile olduk. Bizim aramızda asla kıskançlık olmaz. Biliyorsunuz, bizi ibra etmediler. Tabii ki bunda bizim de suçumuz vardır. Fakat biz, şampiyonluk kutlamasına herkesi davet ettik. Herkes gelsin, beyaz bir sayfa açalım.

Abdurrahim Albayrak, Arda Turan İddialarını Yalanladı!

"MALİ DURUMU EN İYİ KULÜP BİZİZ"

Mustafa Cengiz'le göreve geldiğimizde durum çok kötüydü. Eski futbolcular temlik koydurmuştu. Gözümüzü kırpmadan bu yükün altından kalktık. Geldiğimizde beri personel maaşlarını bir gün bile aksatmadık. Ben çalışan kişinin maaşını ödemeden 'Kızım bana çay getir' diyemem. Ben o karakterde bir insan değilim. Mali anlamda şu an en iyi durumda olan kulüp Galatasaray. Galatasaray kâr ediyor. UEFA'nın bütün kriterlerini Galatasaray karşıladı. Yazılı olarak da tescil edildi. Şampiyonlar Ligi'nde olacağız. Mali sıkıntımız bitti. Teşekkürlerin en büyüğü tabii ki taraftarlara. Her zaman maddi ve manevi bizlere destek oldular.

"OĞLUMU RİZE'DE DARP ETTİLER"

Biz bu sene neler yaşadık? Nagatomo'nun ciğeri patladı, Emre'nin başına gelenleri zaten biliyorsunuz. Emre'yi sahadan çıkarırken bile ben ceza aldım. Ben onu sahadan almasam oyuncu bana bir daha nasıl güvensin? Onlar, bana baba gözüyle bakarlar. Bu sene sabahlara kadar ağladığım çok gece oldu. İnanılmaz bir maddi sıkıntıyla boğuştuk. Yüce Allah hepsinin kolaylığını verdi. Şükürler olsun. Oğlum Yasin'in Rize'de darp edilmesini gördüm. Sanırım bu olayı mezarımda bile unutmayacağım. O gün benim kollarımı kilitleyip oğlumu kurtarmama izin vermeyen o arkadaşa da selam olsun.

Abdurrahim Albayrak, Arda Turan İddialarını Yalanladı!

"ARDA HABERLERİNİ BASINDAN GÖRÜYORUM"

Ben Hakan'ı transfer etmek istiyorsam kulübüyle oturduğumda 'Bana Mehmet'i ver.' derim. Kulüp vermezse 'O zaman Ahmet'i ver.' derim. Onu da vermezse 'Ya bari Hakan'ı verin.' derim. Yani ilk alacağım oyuncuyu en son söylerim ki fiyatı artmasın. Arda Turan transferi konusunda ise benim bildiğim bir şey yok. Hocamızla da bu konuyla ilgili tek bir kelime konuşmadık. Ben de basından görüyorum. Şu an Başakşehir'in ve Barcelona'nın futbolcusu. Bizim genç, istekli, çimleri parçalayacak oyunculara ihtiyacımız var. Altyapımızda çok iyi oyuncularımız var. Altyapıya para yatırarak Ozan Kabak gibi Yunus Akgün gibi oyuncular yetiştireceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Hakan Çelik Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

GARİP 6S LİLER:

KARADENİZDEN SENİN GİBİ KARAKTERSİZ İNSAN NASIL ÇIKTI HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM. . .

2
24
yanıtYanıtla
Kürşat tarihçi:

Zoruna mı gitti :( bu kadar kupa kaldıran bir başkanı sevmeyen ya kuşgillerdendir ya da rumgiller :)

yanıt1
yanıt0
cimbomlu:

53 yıllık fanatik galatasaraylıyım. arda veya emreyi alırlarsa galatasarayı bırakıp fenerbahçeyi tutmazsam namerdim. . bizim duygularımız takım sevgimiz hiçmi hesaba katılmayacak.

15
1
yanıtYanıtla
at nalı:

Hıncal sen misin??

yanıt1
yanıt0
SELOCAN:

Bİ . SUS BE APO. İYİCE ÇENE İSHALİ OLDUN. NE DEDİĞİNDE ANLAŞILMIYOR. Bİ DUR YAAA.

1
14
yanıtYanıtla
Derviş:

Ardamı asla , , , böyle bir hata yapmayın GS yakışmaz. . . .

11
2
yanıtYanıtla
düşünen insan:

ne olur alın ya 6S eski günlerine dönsün ;)

1
9
yanıtYanıtla
cemal:

Ne var ki eski günlerimizde o zamanda Kral bizdik şimdide, siz şimdiki halinize yada isterseniz eski halinize bakın nasıl olsa eskinizde yeninizde aynı cacık . . .

yanıt5
yanıt1
Fazla düşünme olmayan bir şeyi zorlama:

Fenerin GS''ye yaptığı transfer çalımları!!!! ''''Tolgayı aldınız elinizde patladı. Serdar Azizi aldınız elinizde patladı. Şimdi de Sinan Gümüş ismi söyleniyor. Alın lütfen onu da Vizyon sahibi bir başkan olmak bunu gerektirir değil mi? Afedersin de bizim pisliğimizi toplamaktan başka neye yaradınız koca bir sezon? Seninle sabahlara kadar futbol tartışırım ama kalkıp da bizim takımımızı Vizyonsuzlukla ilgili bir konuda konuşturtmam. Sizin takımınız bunu çok iyi bilir çünkü.

yanıt1
yanıt0
kenan:

yeni oyuncu nasil yetisecek? gs nin 11 oyuncusu yabanci. yeni nesil kumdami oynayacak?

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title