Haberler

Abdullah Avcı 7 kişiyle birlikte Beşiktaş'a geliyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Abdullah Avcı'nın, siyah beyazlı ekibe 7 kişilik kadrosuyla geleceği konuşuluyor.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oluyor. Şenol Güneş dönemi sonrası bir numaralı teknik direktör adayı olan tecrübeli çalıştırıcı ile dün resmen masaya oturuldu.

Yöneticiler, Avcı'ya şartlarını sordu. Başarılı teknik adam, "Kendi ekibimle çalışmak isterim. İzin verirseniz 7 kişilik teknik kadrom var. Ayrıca Beşiktaş'ın eksiklerini bilen bir hocayım. Transfer gereken bölgeler için de görüş belirtmek isterim. Ekonomik koşulları, sözleşme şartlarını konuşmayı şu anda istemem" dedi.

BUGÜN GÖRÜŞME VAR

Sabah'ta yer alan habere göre; Görüşmede para ve sözleşme süresi gibi detaylar gündeme gelmese de Avcı'nın Beşiktaş'tan bonuslarla birlikte 1 milyon euro alacağı belirtildi. Avcı, şampiyonluk ve Avrupa'daki başarılar için de prim kazanacak. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da bugün Abdullah Avcı ile bir araya gelecek ve yapılacak olan görüşmenin ardından konu hakkında resmi açıklama yapılacak.

ABDULLAH AVCI'NIN BAŞAKŞEHİR'DEKİ EKİBİ

Recep Uçar: Yardımcı Antrenör

Orhan Ak: Yardımcı Antrenör

Haluk Güngör: Kaleci Antrenörü

Yaşar Çevikel: Psikolojik Performans Analizi

Caner Erol: Maç ve Performans Analizi

Serdar Keşçi: Yrd. Maç ve Performans Analizi

E.Özerk Tufan: Fiziksel Performans Antrenörü

Can Kaplanoğlu: Bireysel Performans Antrenörü

HERKES HOCASINI BULDU

Beşiktaş cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Başkan Fikret Orman da, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelerek Avcı'yı resmen istedi. Pazarlıklar sonrası anlaşma sağlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

napolili:

milli takım dönemi gibi olur. fossss

12
5
yanıtYanıtla
altyapı:

yazın bir kenara, diagne galatasarayda ne olduysa abdullah avcıda beşiktaşta o olur, çünkü büyük camia büyük taraftar, başakşehirde taraftar medya baskısı olmadığı halde kaldıramadı, beşiktaşta bu kadar baskıya göğüs geremez

8
8
yanıtYanıtla
çarşı:

sağa sola saldıran orhan akı da mı getiroyrmuş

10
6
yanıtYanıtla
pilav üstü onyekuru:

sağa sola saldıran hasan şaş''ı getirmiyormuş

yanıt3
yanıt4
adsadasd:

sağın solun çocuğu melo dan iyidir

yanıt2
yanıt3
BJK:

BJK TARAFTARI İSTEMİYOR BU ADAMI

13
3
yanıtYanıtla
co hart:

şenol hoca da gelirken öyle dendi yok şoyle olacak boyle oalcak bırakın adamı ellemeyin gelsin

5
4
yanıtYanıtla
baya:

o 7 kişi ile başakşehirde şampiyonmu oldu sanki. gelmesin getirmesin

5
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

eyvah besiktas ac kaldi demektir yediside gelirse

6
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Cümleten gecmis olsun..bir takim seneye 23 kez şampiyon olacak iki takim ikincilik icin mücadele edecek.malum takim yine küme düsmemeye oynayacak..

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title