Haberler

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

Güncelleme:

Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 90. dakikada Cenk Tosun'un golüyle 1-0 mağlup etti.

A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7 maçında Ülker Stadı'nda Arnavutluk'u konuk etti. Ay-Yıldızlılarımız, Arnavutları 90. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Türkiye, 14 Ekim Pazartesi günü Fransa ile karşılaşacak.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

ŞENOL GÜNEŞ'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü son oynanan ve deplasmanda 4-0 kazanılan Moldova maçı kadrosundan 4 futbolcuyu değiştirdi. Güneş, ameliyat olan Dorukhan Toköz'ün dışında İrfan Can Kahveci, Kenan Karaman ve Deniz Türüç'e 11'de şans vermedi. Bu futbolcuların yerine Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'ı görevlendirdi.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

A MİLLİ TAKIM 5 YIL SONRA KADIKÖY'DE

Ay-yıldızlı ekip, Arnavutluk mücadelesiyle yaklaşık 5 yıl sonra Ülker Stadı'nda bir karşılaşmaya çıktı. Milli takım, Kadıköy'de son olarak 12 Kasım 2014'te Brezilya mücadelesini oynamıştı. A Milli Takım, özel maçta Brezilya'ya 4-0 mağlup olmuştu.

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ülker Stadı Arnavutluk Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (18)

Şenol uyuyor:

Cenk Tosun ile bir kişi eksik oynamış oluyoruz.

6
20
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

yenilsek hoşuna gidecekti galiba mlll

yanıt2
yanıt2
manuel:

su macta bile kaleye merti koyuyorsun. ugurcani koysana adam tecrube kazansin gercekten ihtiyavcin oldugunda tecrubesiz haberleri cikaracaksin.

4
15
yanıtYanıtla
Xman:

Yanı başımızda insanlar ölürken futbol konuşuyosak, futbol bir afyondur.. Ek olarak nusaybine atılan bomba israile atılsaydı, suriye dümdüz olurdu. Yok abd şöyle dedi, rusya böyle dedi olmazdı.

8
10
yanıtYanıtla
Beyinsiz:

Ne içtin böyle savaş ayeti oyununa benzemez.

yanıt4
yanıt0
2010-2011 ŞAMPİYONU FENER CAS TESCİLLİ:

Bu kaos futboluyla ancak madara oluruz. Arnavut kalecisi maçı vermeseydi usta tiyatrocu ve filozof Şenol ne yapacaktı çok merak ediyorum. Filozofu kurtaran kaleciydi. Bir de stada bordo-mavi kravatla geliyor Fenerli taraftarları tahrik etmek için. Başka kravat mı yok şaka gibi. Şükrü Saraçoğlu stadına bordo-mavi kravatla gelemezsin. Oscarlık oyuncu bu Şenol. Adam milli takımın galibiyetiyle değil de Fenerle uğraşmakla de şarj oluyor. Yazıklar olsun senin gibi teknik direktöre. Maça değil tepkiye bakıyor.

2
11
yanıtYanıtla
Turk:

Ne ictin la akşam akşam filim gibisin koykoy seyret

yanıt2
yanıt1
KARA DENIZ FIRTINASI:

YÜRÜ BE ANCA GIDERSIN - UEFA ya BAK KAC MAC CEZA ALDINIZ . ONUDA SÖGLE TÜPCÜ SIZI KURTARMASAYDI. GERCI DÜNYA FUTBOL SEVERLERE REZIL OLDUNUZ YA ONA BAKIN SIZ.

yanıt1
yanıt1
.:

KAPASİTE BELLİ . BU FUTBOLLA EURO 2020''DE ANCA KURU KALABALIK OLURUZ .

5
7
yanıtYanıtla
Asd:

Fransayıda bu beğenmediğin takım yendi bu senin gibiler yuzunden bu ulke Bi adım ilerlemez hic bir şeyi beğenmezsiniz 18 puanı heralde sen sahada oynayıp kazandın senin gibileri cennete koysalar orada bile vay evliyalar neden ust kademede biz altyayız dersiniz orayıda beğenmezsiniz bana hikaye anlatmayın beyler

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title