Haberler

A Milli Takım'ın İzlanda uçağında büyük fedakarlık!

Güncelleme:

A Milli Takım'ın İzlanda'ya gittiği uçakta büyük bir fedakarlık yaşandı. Futbolcular ve yöneticiler ayrı iki uçakla İzlanda'ya gidebilir hatta aktarma yapmaları bile gerekebilirdi. Ancak devreye Şenol Güneş girdi.

Takım içerisindeki bütünleşmenin, başarı için fedakarlığın bir örneği de İzlanda deplasmanına giderken yaşandı. Bu önemli karşılaşma için iki ayrı uçakla gidilecekti. Futbolcular ayrı, yöneticiler ise ayrı uçakla uzun bir yol geçirecekti. Kafilenin ikiye ayrılmasından dolayı A Milli Takımı'nın aktarma yapma ihtimali de bulunuyordu.

GÜNEŞ'TEN BÜYÜK FEDAKARLIK

Milliyet'te yer alan habere göre; Bununla ilgili düşüncelerini aktaran A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyuncular rahat etmeyebilir. Futbolcular ancak business class uçarsa birleştirelim. Gerekirse ben arkaya oturayım, yeter ki onlar rahat gitsinler" diye konuştu.

A Milli Takım'ın İzlanda uçağında büyük fedakarlık!

TFF YÖNETİCİLERİNDEN ŞENOL GÜNEŞ'E JEST

Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nun yöneticileri, oyuncuların "business class" olarak seyahat etmesini, yönetim olarak da kendilerinin arka sıralarda bulunmasını istedi. Üstelik Güneş'e de, "Sen takımdan ayrı olamazsın" dendi ve onun da ön sırada gitmesi sağlandı. Keflavik Uluslararası Havalimanı'na uçan A Milliler, buradan kara yoluyla İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (32)

reis vedat teker:

bizim vergilerimizle beyler sefa sürüyor. . . 3 maç kazandılar, şahlandılar, izlanda bizi rahat yener

22
14
yanıtYanıtla
Onlar Bizim Evlatlarimiz Canlarimiz:

tabiki sefasini sürecekelr 3 mac kazandiklari icin degil türkiyeyi mutluluga bogdular fransayi sahamizda ezip gectiler kolay mi

yanıt4
yanıt9
Guzel:

Sen ne diyon manyak onlar bizim gururumuz sen oynada gôrelim ozaman

yanıt2
yanıt2
TWERK:

aman ne büyük jest başkasının parasıyla hava atmak seninki paşa , elalemin parasıyla ağalık yapılmaz

27
5
yanıtYanıtla
PAŞA:

iyi de uçağın arka tarafı ile ön tarafı arasında fark yok ki. traktör mü bu

21
7
yanıtYanıtla
.:

Ön tarafta business class yani rahat koltuklar var . Ondan bahsediliyor .

yanıt4
yanıt1
adsf:

şenol güneş farkı şenol 10 puan fatih terim -5 puan

15
7
yanıtYanıtla
CONI:

Sov yapmayin lan, benim vergilerim haram olsun bu artis futbolculara !!!!

13
9
yanıtYanıtla
cosbi:

Doğru söylüyorsun coni, daha ilginci o parayı verenler aşağıda ikiye bölünmüş doğruydu -yanlıştı tartışması yapıyorlar. Tek doğru var, o da parayı bizim verdiğimiz

yanıt3
yanıt1
bülent:

Çok büyük fedakarlık mı? Güldürmeyin beni fedakarlık mı görmek istiyorsunuz. Suriyede , ırakta vatanını savunmak için toprağa düşen yiğitlere bakın.

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title