Haberler

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında 1-0 yenildiği Ajax'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Tottenham adını finale yazdırdı. Son dakikadaki gole engel olamayan Hollanda ekibinde futbolcular, maç sonunda yıkıldı.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Hollanda ekibi Ajax, Johan Cruyff Arena'da İngiliz ekibi Tottenham'ı konuk etti. Mücadeleye çok hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikada Matthijs de Ligt'in golüyle 1-0 öne geçti.

MOURA SAHNEYE ÇIKTI

Golün ardından baskısını daha artıran Hollanda ekibi 35. dakikada Hakim Ziyech'in fileleri havalandırmasıyla soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıya etkili başlayan ekip Tottenham oldu. 55. dakikada Lucas Moura topu ağlara göndermesiyle fark 1'e indi.

90+5'TE İMKANSIZI BAŞARDILAR

59. dakikada Ajax ceza sahasında yaşanan karambolde topu kapan Moura, bir kez daha sahneye çıktı ve şık bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi. İngiliz ekibinin umutlarının söndüğü anda 90+5. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Moura kendisinin ve takımının 3. golünü kaydederek, İngiliz ekibini finale taşıdı.

AJAXLI OYUNCULAR YIKILDI

Son dakikada gelen gol sonrası Ajaxlı oyuncular, adeta yıkıldı. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

90+5'te Gol Yiyen Ajaxlı Oyuncular Yıkıldı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tottenham Hollanda Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500

Yorumlar (17)

cevo:

bjk sampiyon

9
14
yanıtYanıtla
CEVOYA:

Sahada olunuyor şampiyon. Mesela geçen hafta Galatasaray ı yenebilseydin.

yanıt5
yanıt1
ASLI:

SONRA NE OLDU PİLLERİ ERKEN BİTDİ AJAX 9 KİŞİ İLE OYNADI 3 GOLU VERDİ. BUNLARDAN OLSA OLSA AMATOR OLUR PROFESYONEL FUTBOLCU OLMAZ AJAX DAHA İLERİ GİTMEK İSYİYORSA BUNLARI SALLASIN YERİNE ADAM GİBİ FUTBOLCU GETİRSİN.

0
19
yanıtYanıtla
Kral:

Keşke ülkemizde de futbol oynansa

17
0
yanıtYanıtla
meçhull:

yaa bırakın bu işleri futbol diye birşey yok artık günümüzde büütn maçlar tiyatro önceden belirlenmiş sonuçlar . . . çantalarla soyunma odalarına inen paralar. . vs vs bahis icat oldu futbol bozuldu . . . .

7
10
yanıtYanıtla
NAT:

NE SAÇMALIYORSUN SEN

yanıt2
yanıt1
doğru tespit:

avrupada iddia mafyası var onu diyor. derin nette sonuçları dağıtıyorlar parayla

yanıt1
yanıt1
aslan:

süper bir şampiyonlar ligi senesiydi resmen futbola doydum

14
0
yanıtYanıtla
Ast:

Koy fbyi buraya dagitsin bunlari

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ajax liver için kolay rakip olurdu en azından bu daha çekici

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title