Haberler

80 yaşındaki kadın 50 TL'lik alışveriş yapmadığı için market servisinden zorla indirildi

Güncelleme:

Ankara'da yaptığı alışveriş sonrası market servisine binen 80 yaşındaki bir kadın, elindeki fişin tutarının 50 TL'nin altında olması sebebiyle araçtan zorla indirildi. Servisteki diğer müşterilerin de tepki gösterdiği olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, gerekli yasal işlemlerin uygulanacağı ifade edildi.

Ankara'da alışveriş yaptıktan sonra marketin servis aracına binen 80 yaşındaki bir kadın, elindeki fişin tutarının 50 TL'nin altında olmasından dolayı araçtan indirilmek istendi. Yaşlı kadın çaresiz halde servisten inmek zorunda bırakılırken, araçtaki diğer müşteriler ise duruma tepki gösterdi.

O ANLAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Market servisindeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilen o anlar, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüleri izleyen kullanıcılar da söz konusu markete ve servis görevlilerine tepki gösterdi.

"YASAL İŞLEM UYGULANACAK"

Konuyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak "Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi.

80 yaşındaki kadın 50 TL'lik alışveriş yapmadığı için market servisinden zorla indirildi

Haberler.com / Emre İliksiz - Ekonomi

Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

baklavacı çeto :

bu rezil, kapitalist, kene, asalak, karaktersiz, paragöz karketçiler ne zaman doyacak. insanlığımızdan utandık be üstelik ramazan ayında elleri öpülesi o kadına bu saygısızlık yapılır mı. vicdansızlar...

53
6
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

kardeşim böyle bir kural varsa şoför almayabilir gayet doğal...Bunu şoför değil şirket belirlemiştir. Nedir yani??? Aman insanlar yaşlı diye her kuralı esnetelim o zaman onlara karşı oldu olacak.

21
38
yanıtYanıtla
Burcu Kaymakçı Kaymakçı:

Türk insanı ne zaman bu duruma geldi bilmiyorum yazıklar olsun

40
2
yanıtYanıtla
Bülent Altınok:

Ülkenin huzur ve refaha kavuşması için bu yaşlı nüfuzun bir an önce ölmesi gerek.

7
33
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Hayırdır, Bülent yaşlılar sana ne yaptı, umarım '' Yeter artık al beni'' diyecek kadar uzun ve finale doğru sıkıntılı bir ömrün olur. Vicdansızlığın lüzumu yok.

yanıt22
yanıt0
Eray Avcıoğlu:

Troll musun nesin bilemem ama, insanlıktan nasibini almamış bir mahlukat olduğun gerçeği kaleminden kusmuk gibi belli.

yanıt0
yanıt0
Murat ÖREN:

Gimsa marketler zinciri ekonomik olarak vatandaşın ne hale geldiğinin en büyük göstergesi. Ucuz etiketli piyasa altı satış kalabalık ve günü geçmiş ucuz gıdaların satışını sağlıyor. Servisini geçtim denetimleri şart.

38
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Demek ki kuralları koyarken istisnaları da hesaplamak gerekiyormuş. Gerçi bu yaşlı kadına yapılan zulümdür ve gurur kırıcıdir. Belkide bu yaşlı insan ömründe böyle bir muameleye tabi tutulmamistir.başka marketten alışveriş yapıp servisi kullanmak için o marketin posedini kullanan çok.

28
3
yanıtYanıtla
özgür:

ne saçmalamışlar. kural varsa kural vardır. bunun genci yaşlısı olamaz. zabıta ekiplerini ilgilendiren bir konu yok ki burada.

6
25
yanıtYanıtla
Eray Avcıoğlu:

Senin için de bir kural koymak gerek... boş ve karaktersiz yorum yapmana engel olunmalı..

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title