Haberler
Güncelleme:

3 yaşındaki kıza sigara içiren şahıs gözaltına alındı

3 yaşındaki kız çocuğuna sigara içiren ve bunu sosyal medyada paylaşan şahıs gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Gs:

Diğer kızda serbest bırakılmış buda serbest kalır Allah in belaları çekin artık ellerinizi çocuklardan gelegimizden pislik mahluklar...

16
1
yanıtYanıtla
Selinay:

Geçen 19 yaşındakı genç kızda 3-4 yaşındaki kuzenine sığara içirmiştı küfürler öğretmiş ve söylemesini istemisti. Ama o ceza yemedi hapse girmedi bu nasıl mantık. Ister reşit olsun ister olmasın suç suçtur tekrar yapmaması için ceza yememesi için cezayi simdiden vermeli veya hapse girmesi şarttır. 10 yaşındaki çoçuk büyük suç işlediğinde 20 yaşındaki gibi ceza yemesin o ayrı mesele ama 19 yaşındaki kızın aklı gayet yerindeyken neyin doğru neyin yanlış olduğunu bildiği halde suç işleyip ceza almıyorsa pes. 3-4 yasindaki cocuk sigaradan ya hastanelik olsaydi ya ölmus olsaydi o zaman ne yapacaklardi yinemi ceza yemeyecekti. Suc isleyenlere Ağir para cezasi yada hapis cezasi vereceksinki gelecek nesilde suç islemekten korkup kacsin..

11
1
yanıtYanıtla
:

Sen ve senin gibilerin Allah belasını versin. yeter artık uğraşmayın çocuklarla. . bi rahat bırakın. . insan olun biraz. . .

10
1
yanıtYanıtla
Doruk:

sosyal medya nedir ya ne ahlak kaldı ne insanlık.

9
0
yanıtYanıtla
haha:

begeniye giden her yol mubahtir

0
6
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Çocuk istismarı çocuğun beden ve ruh sağlığına yapılan bütün kötülükleri kapsar. Çocuk istismarından müebbet yemeli bu yaratık...

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title