Haberler

Ayaklarıyla biberleri çiğneyen gencin çalıştığı firmaya ceza kesildi

Güncelleme:

Çanakkale'de, ayaklarıyla çiğnediği biberleri TikTok'ta beğeni almak için videoya çeken şahsın çalıştığı firmaya 13 bin 954 lira ceza kesildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kozçeşme köyünde turşuluk biber üreten bir şirkette çalışan şahıs, TikTok uygulamasında beğeni almak için dans ederek biberleri ayaklarıyla çiğnedi. O anlar sosyal medyada paylaşılmaya başlandığı andan itibaren tepkiler çığ gibi büyüdü. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki işletmelerin güvenlik kameralarını inceledi. TikTok'ta beğeni almak için videoya çeken şahsın çalıştığı firmaya 13 bin 954 lira ceza kesildi.

2 BUÇUK TON TURŞULUK BİBER İMHA EDİLDİ

Yapılan araştırmaların ardından şahsın çalıştığı firma belirlendi. O firmaya gerekli hijyen kurallarına uymadığı gerekçesiyle 13 bin 954 lira ceza kesilirken, imalat hazırlığındaki 2,5 ton turşuluk biber de imha edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çanakkale Kozçeşme Biga 3. Sayfa Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (42)

Kaan:

Sosyal medya bağımlılığı ile uyuşturucu madde bağımlılığı yarışır duruma geldi. Teknoloji bizim kölemiz olacakken biz teknolojinin kölesi oluyoruz. Çok yazık çok üzücü. .

16
3
yanıtYanıtla
Kadın:

Ceza mı kesti. Bı kerede para almayın. Direk kilit vurulmalıdı. Videodan once kımbılır kac kışı iş diye bu rezilliği yaptı. Saglık terörü degılmı. Kapanmamış para kesilmiş????

15
4
yanıtYanıtla
AK:

ITALA ISPANYA SARAP NASIL YAPILIYOR BILIYORMUSUNUZ ? ORADA ÜZÜMLERI FISTIK GIBI KIZLAR AYAKLARI ILE EZIYOR:

4
14
yanıtYanıtla
Kaan:

Bunun bu konuyla ne alakası var, bizim kültürümüzde şarap var mı ?

yanıt5
yanıt1
Kara:

Onlar ab üyesi serbest onlara(!)

yanıt0
yanıt0
marco yanbastın:

bizene şarap içen düşünsün

yanıt1
yanıt0
Trak:

Sana ne maaşını dolar ile mi alıyorsun ?:)

yanıt0
yanıt1
Hasen:

İnsanlar bu kadar adi olmamalı.

10
4
yanıtYanıtla
a:

milyon liralık satış yapan şirketlere 13 bin ceza kessen ne olur kesmesen nolur 13 bin lirayı en kötü 2 saatte cıkartıyolardır gunde.

7
5
yanıtYanıtla
xXx:

Bunlar sadece görünenler ya görmediklerimiz neler yiyoruz neler

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title