Haberler
Güncelleme:

Huylu huyundan vazgeçmiyor! 97. kez yakalanan hırsız bu defa tutuklandı

İstanbul'da girdikleri evlerden hırsızlık yapan 35 yaşındaki kadın hırsız Pınar U., polis tarafından yakalandı. Şüphelinin daha önceden 96 kez yakalandığı, 13 ayrı aranmasının olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin suç ortağı ile hırsızlık yaptıkları apartmanlara girme anlarını güvenlik kameraları görüntüledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Murat Aydın:

98 kişinin canını yakan bu adinin neden bu kadar hırsızlık yapmasına müsade ettiniz. eğer bir insan aynı suçu 2. kez işliyorsa hemen hapse atılmalı. nasıl bir insan serbest bırakılıpta 5 yıl içinde aynı suçu işleyip ceza alıyorsa bu tip insanlara da aynısı yapılmalı bir kere hırsızlık yapmışsın mahkeme ikinci kez yaparsan hapis diyecek.

16
0
yanıtYanıtla
Emirhan Araç:

100' e tamamlayalım deyip salmışlarda 96.cıda bardak taşmıs sanırım

11
0
yanıtYanıtla
ali taş :

96 kez dışarı salan hakimleri içeri atacaaan. başka çözüm olmaaaaz.

9
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

O hırsızı devlet bana teslim etsin . Onun parmaklarını kestikten sonra bakın birdaha hırsızlık yapabiliyormu !!! Kuran'da Allah'ın hırsızın elini kesin ayetini devlet uygulamazsa 97 de olur 997 de olur !!!

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title