Haberler

21 Nisan Salı DHA Spor Gündemi

Yukatel Denizlisporlu Özgür Çek: İkinci kez Fenerbahçe'ye gitmek pişmanlık değil ama tercih yanlışlığıydı"Ronaldinho, benden daha hızlı düşünen birisi var o da Alex, demiş""Rezil olduğuma mı yanayım, Roberto Carlos'u koşturduğuma mı""Alex, Roberto Carlos, Quaresma gibi üst düzey...

Yukatel Denizlisporlu Özgür Çek: İkinci kez Fenerbahçe'ye gitmek pişmanlık değil ama tercih yanlışlığıydı

" Ronaldinho, benden daha hızlı düşünen birisi var o da Alex, demiş"

"Rezil olduğuma mı yanayım, Roberto Carlos'u koşturduğuma mı"

"Alex, Roberto Carlos, Quaresma gibi üst düzey oyuncularla oynadım"

"Benfica ve Valencia'dan teklif aldım"

"Sezon başı kampı gibi 4 haftada hazır olunur"

"Birçok duyguyu barındıran bir 8 hafta olacak"

"Ligi ilk 10 içerisinde bitirmek istiyoruz"

"Recep Niyaz, Denizli'yi öve öve bitiremiyordu"

"Galatasaray'a frikikten, Trabzonspor'a kupada ve Antalyaspor'a attığım röveşata golü unutamam"

"Milli takım için her zaman hazırım"

"Eskişehir formasıyla Antalyaspor'a attığım röveşata golüm yılın golü seçilmişti"

"Bülent hocanın katılmasıyla iyi bir ivme yakaladık"

"Çok iyi hocalarla çalıştım ama Hikmet Karaman'ın yeri ayrı"

"Hikmet hocanın çok daha iyi takımlarda çalışıp çok büyük işler başaracağına inanıyorum"

"Umarım koronavirüs ilacı Türk bilim adamları tarafından bulunur"

Göztepeli Soner Aydoğdu'dan 'tatlı' mesajlar

İzmir ekibinin başarılı orta saha oyuncusu, evde kaldığı günlerde şekerpare yaptı ve "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" dedi

"Stadımızın keyfini çıkaramadık"

"Düzenimiz değişti, geç yatıp geç kalkıyorum"

"Bu sürede yemek yapmayı öğrendim"

BEŞİKTAŞ

Siyah beyazlı oyuncular, Nevzat Demir Tesisleri'nde az sayıda futbolcu grubu halinde ısınma antrenmanlarını sürdürecek.

UEFA'DA ÖNEMLİ TOPLANTI

UEFA'ya üye 55 ülkenin genel sekreterleri, video konferans yöntemiyle yapacakları toplantıda koronavirüs salgınıyla ilgili son gelişmeleri değerlendirecek. UEFA İcra Komitesi'nin perşembe günü federasyon başkanları ile yine video konferansla gerçekleştireceği toplantının ön hazırlığı olacak görüşmede, liglerin başlayıp başlamayacağı konusunda fikir alış verişinde bulunulacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Roberto Carlos Ronaldinho Fenerbahçe Özgür Çek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title