Haberler

17. Türkiye Spor Ödülleri Dünya Yıldızlarının Katılımıyla Sahiplerini Bulacak!

Güncelleme:

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Ödülleri 15 Nisan Pazartesi Wyndham Grand Kalamış Marina Otel'de Sporda Vefa ve Dostluk Gecesinde görkemli bir tören ile sahiplerini bulacak.

DÜNYA YILDIZLARI ONUR KONUĞU OLARAK 17. TÜRKİYE SPOR ÖDÜLLERİNDE

Dünyaca ünlü efsane futbol adamları Ünlü İtalyan Teknik Adam Marcello Lippi, İtalyan Milli Takımının Efsane Kalecisi Inter Dış İlişkiler Sorumlusu Francesco Toldo, Alman Milli Takımının efsane ismi Bayern Münih'li Stefan Effenberg gecenin onur konuğu olarak 15 Nisan'da İstanbul'da olacak. 14 Nisan günü oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray derbisini de izleyecek olan ünlü spor adamları 3 gün Türkiye'de kalacak. Organizasyona ayrıca dünyaca ünlü Rumen Pop Yıldızı Akcent'te konser verecek

17. Türkiye Spor Ödülleri Dünya Yıldızlarının Katılımıyla Sahiplerini Bulacak!Toldo

SPORDA VEFA VE DOSTLUK GECESİ

Spor Türkiye Medya ve Türkiye Spor Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş yaptığı açıklamada Türkiye Spor Ödülleri tam 17 yıldız kesintisiz olarak yapılmakta. Her yıl üstüne koyarak daha iyisini yapmanın peşindeyiz. Bu yılda gecemizi " Sporda Vefa ve Dostluk Gecesi " olarak yapıyoruz. Sporda vefanın, emeğin ve barış mesajlarının verileceği örnek bir organizasyon yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ben burada emeği geçen başta Efsane Sporcular Derneği Başkanı Resai Ersoy olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum dedi. 28 kategorinin anketle belirlendiği organizasyonda ve 12 basın kategorisi de ödül sahibi olacak. Ersin Düzen ve Dilay Korkmaz'ın sunacağı organizasyon Sports Tv tarafından saat 20:30'dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.

17. Türkiye Spor Ödülleri Dünya Yıldızlarının Katılımıyla Sahiplerini Bulacak!Marcello Lippi

17. Türkiye Spor Ödülleri Dünya Yıldızlarının Katılımıyla Sahiplerini Bulacak!Stefan Effenberg

Kaynak: Haberler.com / Spor

DOST Partisi Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title