Haberler

12 Dev Adam, ABD karşısında! Mücadele uzatmalara gitti

Güncelleme:

A Milli Basketbol Takımımız, Dünya Kupası'ndaki ikinci maçında ABD ile karşılaşıyor. Mücadele uzatmalara gitti.

Çin'in ev sahipliğinde düzenlenen FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Erkek Basketbol Takımımız, grubundaki ikinci maçında ABD ile karşı karşıya geliyor. Türkiye maça Doğuş Balbay, Melih Mahmutoğlu, Cedi Osman, Ersan İlyasova ve Semih Erden, ABD ise Walker, Mitchell, Tatum, Barnes, Turner beşiyle başladı.

1. PERİYOT

ABD: 26

TÜRKİYE: 21

2. PERİYOT

ABD: 47

TÜRKİYE: 42

3. PERİYOT

ABD: 65

TÜRKİYE: 61

4. PERİYOT

TÜRKİYE: 81

ABD: 81

12 Dev Adam, ABD karşısında!

İLK MAÇTA JAPONYA'YI YENMİŞTİK

Türkiye, E Grubu ilk maçında karşılaştığı Japonya'yı 86-67'lik skorla mağlup etmişti. Millilerimiz, 5 Eylül Perşembe günü TSİ 11.30'da Çekya ile grubundaki son maçını oynayacak.

İLK KEZ 2004 YILINDA KARŞILAŞTI

A Milli Takım, ABD ile ilk kez 2004'te karşı karşıya geldi. Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) oyuncularından kurulu ABD Milli Takımı, 2004 Atina Olimpiyat Oyunları öncesindeki son hazırlık maçlarını Türkiye'de yapmıştı. "Rüya Takım" olarak tanımlaman antrenör Larry Brown'ın başında bulunduğu ABD Milli Takımı'nın kadrosunda Allen Iverson, Stephon Marbury, Dwayne Wade, Carlos Boozer, Carmelo Anthony, LeBron James, Emeka Okafor, Shawn Marion, Amare Stoudamire, Tim Duncan, Lamar Odom, Richard Jefferson yer alıyordu. İki ülke, söz konusu yılda iki hazırlık karşılaşması oynadı. Milli takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki iki karşılaşmayı da mağlubiyetle tamamladı.

EN FARKLI YENİLGİ

A Milli Takım, ABD'ye karşı en farklı yenilgisini özel maçta aldı. Türkiye, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Macau özel yönetim bölgesinde düzenlenen "Toyota Cup"ta rakibine 32 sayı farkla 114-82 yenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri basketbol Haberler

500

Yorumlar (9)

kuki:

En az 25 sayı fark yeriz. .

1
18
yanıtYanıtla
Cedi Osman:

Geçmiş olsun. .

3
10
yanıtYanıtla
ASLI:

HELAL OLSUN BASKETBOLDA ABD GİBİ TAKIMA KAFA TUTMAK BİLE BAŞARI.

7
1
yanıtYanıtla
ASLI:

YORUMUMU GERİ ALIYORUM ULAN BEN OLSAM O SON 4 FREE TROW UN 2 YADA 3 ÜNÜ KESİN ATARDIM PROFOSYONEL BASKEÇİSİNİZ BİRAZ KONSANTİRE OLSANIZA.

yanıt0
yanıt0
M.ORHAN:

TÜRK. ün gücü

1
1
yanıtYanıtla
Detaycı:

Atamayana Atarlar lafını bir kere daha yaşadık, gördük

1
0
yanıtYanıtla
USA DREAM TEAM:

bu takımı uzun yıllardır kimse yenememişti, bir ilk yaşadık. . en son yunan ekibi yenmişti

1
0
yanıtYanıtla
ASLI:

TAM BİZİMKİLER KEMBA WALKER İLE BAŞ EDEMEZ DERKEN BAKTIM KARŞISINDA TÜRKİYE FORMASILA ZENCİ POİNT GUARD VAR NERDEN BULMAŞLAR ONU?????????

0
0
yanıtYanıtla
meroş lebron james NBA:

Arkadaşlar gerçekten zor iş başardık helal olsun takımımıza. . . Basketbol maçları çekişmeli geçer, yani zevklidir. Ama o kadar kolay değil mesela ben de maçlarda heyecanlanırım, ama yinede takdir edildiğim tek bir hareket bile beni mutlu eder. Yani bu dev adamları takdir etsek de çekya maçına motivasyonlaçıkıp yensinler. Ha gayret ''12 DEV ADAM'' yapabilirsiniz bunu güvenin kendinize. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title