Haberler
Güncelleme:

1.5 yaşındaki Ceylin Azra, 5. kattan düşerek yaşamını yitirdi

İzmir'de bir annenin 'komşu oturması' dehşetle son buldu. İddiaya göre annenin 1.5 yaşındaki kızı Ceylin Azra evin balkonundaki sandalyenin üzerine çıktığı anda 5'inci kattan aşağı düşerek öldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

ANGEL:

İçim yanıyor şu pencere ya da balkondan düşen minik bebeklere çocuklara. Her gün bunları okur olduk. Ne olur aileler, şu corona günlerinde konu komşu gezmek yerine, madem ev hanımısınız lütfen bir saniye gözünüzü ayırmayın evlatlarınızdan. Lütfen ama lütfen, ne olur ne olmaz diyerek her türlü tedbirinizi alın.

17
3
yanıtYanıtla
OLMAZ:

AAA OLUR MU HANIM ABLALARIMIZ GİDECEKLER KOMŞU KOMŞU GEZİP DEDİKODU YAPACAKLAR AMA LÜTFEN

yanıt3
yanıt0
Büşra:

Rabbi masumu bu dünyanın kötülüklerinden azad etmiş, merhametiyle bağışlayarak bu dünya hayatında sıkıntılara düşüp eziyet görmesine mani olmuş. Artık kimseyi çalışmasıyla küçük ücretler karşılığında zengin etmeyecek, büyüyüp de her hangi bir maganda maço serseriye eşlik ederek ömrünü harcamayacak. . . . Yüce Allah alemler yaratandır, hiç şüphe etmiyorum ki şu bebeği bu dünyadan daha güzel bir yerde yaşatıp büyütür. Dünyalar yaratan Allah sizin bu dünyanıza miskal zerre muhtaç DEĞİL.

11
3
yanıtYanıtla
osman:

sen ya medya adamısın yada emiyetsin neyi başaramadın

yanıt0
yanıt0
ADSIZ:

NE ÇOK SEVİYORSUNUZ BİRBİRİNİZİN EVİNE GİTMEYİ. BEN BURADA GÖRDÜM GECELERE KADAR BAŞKASININ EVİNDE OTURMAYI

13
0
yanıtYanıtla
UFUT:

Bu günlerde bu haberden çok çıkıyor anneler lütfen az çene yapın üzülmeyin sonra

10
0
yanıtYanıtla
ÜSTAD:

bu kadın yerinde adam olsaydı haberin başlığı: (sorumsuz baba minik azranın ölümüne sebep oldu. ) olurdu.

7
0
yanıtYanıtla
HAKKI AYDIN BULUT KARAGÜNDOSTU:

TEDBİRSİZLİKTEN İDAM EDİLSİN

4
0
yanıtYanıtla
acz:

Alnından öpmeye gidiyorum Evleri balkonsuz yapan mimarların. S. KARAKOÇ

3
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Ne desek ne yapsak boş gideni geri getirmezki. Kalanlara sabır diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

bize çocuk bakmayı kimse öğretmiyor. çocuğunu gözünün önünden ayırmayan annelerin çocuğunun başına bu tür felaketler gelmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
öz:

bizim karşı apartmanda da böyle küçük bir çocuk var beni ne zaman görse şımarıp abla diye birden demirlere cıkıyor. Annesi olmasa allah korusun aşağıya düşecek. Balkona cıkmaya korkuyorum sırf o çocuk yüzünden, bir gün annesi yanında olmayıp da ben cıkarsam yine aynı şeyi yapıp düşer diye. annesini de uyardım ama kadın çok dikkatsiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title