Haberler

Görgü tanığı, Beyazıt'taki silahlı çatışmanın perde arkasını anlattı: Dükkan 2 yıldır kapalıydı, açtıkları sabah kavga çıktı

Güncelleme:

Fatih'te bugün iki grup arasında çıkan silahlı kavgada biri polis 7 kişi yaralandı. Çatışma sırasında bir kişinin polisin silahını alarak karşı tarafa ateş etmesi kameraya yansıdı. Öte yandan görgü tanıklarından Selim Kanat, olayın çıkış nedenini, "Mahmut diye bir arkadaşın abisini vurmuşlardı. Abi vurulduktan sonra 2 yıldır dükkan açılmıyordu. Bugün dükkanlarını açtılar olay patlak verdi. İlk başta sözlü tartışma çıkıyor. Daha sonra çatışma çıkıyor" sözleriyle anlattı.

Fatih Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta iki grup arasında saat 10.00 sıralarında silahlı kavga çıktı. Kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru G.K. ense ve sırt bölümünden yaralandı. Çıkan çatışmada Zahide Bozan, Fatih Çakırtaş, Ahmet Memiş, Suat Alp, Ahmet Korkular, Kamran Dadashzade ve İbrahim Halil Küçükyılmaz yaralandı. Yaralılardan Kamran Dadashzade baş bölgesine isabet aldığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede, Polat Öztürk, Ayhan Öztürk, Mahmut Korkular ve Remzi Korkular'ın daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenildi. Özel harekat polisleri de güvenlik önlemi alırken biri polis 7 yaralı hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis, Polat Öztürk, Ozan B., Yunus Ok., Hacı O., Muzaffer B., Ali Can Ç., Kerim Ö., Eyüp Can A., Eyüp Can., Burak E., Servet E., Ömer A., Serhat S., Gürsel K., Cumali O., Orhan K., Ali E., Doğan K., Salih A., Kaan K.'yı gözaltına aldı.

"2 YILDIR KAPALIYDI, AÇTIKLARI SABAH KAVGA ÇIKTI"

Olayın yaşandığı yerde daha önce çalışmış olan Selim Kanat, "6-7 yıl o dükkanda çalıştım. Yan dükkanda ayakkabı satıyorlar. Mahmut diye bir arkadaş onunda geçen sene abisini vurdular. Abi vurulduktan sonra 1 buçuk yıldır dükkan açmıyordu. Bugün dükkanlarını açtılar olay patlak verdi. Dükkan yaklaşık 2 yıldır açılmıyor. Bir iki kere açmaya çalıştılar yine kavga çıktı. Sabah 7'de dükkanı açıyor. İlk başta sözlü tartışma çıkıyor. Daha sonra çatışma çıkıyor" dedi.

ÇATIŞMA ANLARI KAMERADA

Çatışma anına ait yeni cep telefonu kamerası ortaya çıktı. Çatışma anında polise defalarca ateş edildiği, polisin silahını alan bir kişinin de karşı tarafa ateş ettiği görülüyor. Yaralanan polis de çevredekiler ve meslektaşları tarafından çekilerek olay yerinden uzaklaştırılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Fatih kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (13)

Mehmet Vatandaş:

memleket olmuş Teksas.. ama şerif yok:)

111
10
yanıtYanıtla
mert barlik:

Polis yaralanmış,yoruma gülücük mü atılır utanmaz.

yanıt42
yanıt7
Panther Panthera:

Teksas bole bi sacmalik yok. Birakin su teksas islerini.

yanıt26
yanıt12
Hsn:

Nefsi müdafaa dışında insan öldürmenin cezası idam olsa o zaman sıkıyorsa insanlar birbirine silah,bıçak çeksin bakalım ama olmaz tabi medeni dünyada yaşıyoruz böyle devam

106
6
yanıtYanıtla
Aytekin:

Polisin silahını belinden alıp sağa sola ateş eden adam, yanlışlıkla bir dükkanın camına ateş eden polisten daha az ceza alabilir. Acilen polisin yetkisi ve caydiriciligi artmalı

43
12
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Polisin arkadaşı ceza alır polisi koruyamadığından açığa alınacak, esnaf ise serbest :)

52
1
yanıtYanıtla
karaca çiftyürek:

polisin elinden silahı alındı ateş açtı bu kanunlara aykırıdır bu şahıs yakalanmalı ve yargılanıp silahlı çatışmaya karışmaktan örgüt kurmaktan devletinin malını çalışıp örgütlü bir şekilde suç işlemekten yargılanmalıdır

24
12
yanıtYanıtla
Hikmet Tan :

Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz adam polis vuruldu diye kendinden geçip karşıya ateş ediyor

18
16
yanıtYanıtla
karaca çiftyürek:

ve türk askerinin yetkileri geri verilip candarma nın adının düzeltilip jandarma değil candarma yazmalıdır yeniden

11
17
yanıtYanıtla
ERKAN :

candarma ne yahu

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title