Haberler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Güncelleme:

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 2 çocuk babası bir kişinin, fare zehri verilerek cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Şahsın kardeşi, polise verdiği ifadesinde "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek, yengesiyle yasak aşk yaşadığını ve cinayeti birlikte planladıklarını söyledi. Hayatını kaybeden şahsın eşi, iddiaları kabul etmezken cinayeti itiraf eden kardeş ve yengesi tutuklandı.

İstanbul Esenyurt'ta evinde ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet, Eyüp Çevik'in kardeşi Hüseyin Çevik'in olay sonrası gittiği Mardin'de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek ifade vermesiyle ortaya çıktı. Hüseyin Çevik, yengesiyle iş birliği yapıp yemeklere fare zehri katarak ağabeyi Eyüp Çevik'i öldürdüklerini söyledi. Gözaltına alınan Eyüp Çevik'in eşi Halime Çevik iddiaları kabul etmedi. Kardeş Hüseyin Çevik ve eş Halime Çevik ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Esenyurt Üçevler mahallesi 907.sokakta, 28 Nisan Pazar günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Olay günü markete giden Halime Çevik, eşi 37 yaşındaki Eyüp Çevik'in eve geldiğinde hareket etmediğini fark etti. Halime Çevik'in ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Eyüp Çevik'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Ölümü kayıtlara "Şüpheli ölüm" olarak geçen Eyüp Çevik'in cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vererek öldürmüşler

KARDEŞİNİN İFADESİ CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI

Polis ekipleri Adli Tıp Kurumunda yapılacak incelemenin sonucunu beklerken, Mardin'den gelen bir haber soruşturmanın seyrini değiştirdi. Cinayetin ardından Halime Çevik ve 2 çocuğuyla Mardin'e giden Eyüp Çevik'in kardeşi Hüseyin Çevik polise başvurarak "Vicdan azabı çekiyorum. Ağabeyimin ölümüyle ilgili ifade vermek istiyorum." dedi.

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vererek öldürmüşler

"FARE ZEHİRİNİ BEN ALDIM"

Hüseyin Çevik ifadesinde yengesiyle gönül ilişkilerinin olduğunu öne sürerek, fare zehri eklenmiş yemek verip ağabeyini öldürdüklerini söyledi. Hüseyin Çevik, cinayeti yengesiyle birlikte planladıklarını da belirterek, "Fare zehrini ben aldım. Zehri Halime'ye teslim ettim. Onun yemeklerine katacaktı. Sonra nasıl yaptı bilmiyorum. Ağabeyimin ölüm haberini aldım" dedi. Bu gelişme üzerine Halime Çevik polis ekipleri tarafından Mardin'de gözaltına alındı.

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vererek öldürmüşler

EŞ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Cumhuriyet Savcılığıyla yapılan görüşmenin ardından şüphelilerin ifadeleri SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) üzerinden alındı. Halime Çevik'in kendisine yöneltilen iddiaları kabul etmediği eşinin nasıl öldüğünü bilmediğini söylediği öğrenildi.

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vererek öldürmüşler

TUTUKLANDILAR

Kardeş Hüseyin Çevik ve Eyüp Çevik'in eşi Halime Çevik ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Eyüp Çevik'in kesin ölüm nedeni Adli Tıp'ta yapılacak incelemenin ardından netleşecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Esenyurt Kurban Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (35)

Yağmurr:

Şaşırdık mı acaba ? bu tarz olayların doğu halkının %80’i zaten görüyoruz yaşıyoruz!! çok fazla doğulu ailelerin bu tarz olaylarını duyuyoruz Esenyurt cabası tabi

520
491
yanıtYanıtla
Kadir Okutan:

Irkçılık her yerde aynı. Avrupa’da bir Müslüman olay yapsa adına terör, derler. Bir Avrupa’lı yapsa, bir psikopat yaptı, derler.

yanıt320
yanıt39
Yağmurr:

Irkçılık yapmıyorum asla bende doğu kökenli biriyim bu tamamen doğuda bir baskı semptomu.. Bu tür olayların Türkiye’de %70 80’i doğu bölgesinde yada doğu ailelerden çıkıyor gerçekleşiyor bence sebebini hepimiz biliyoruz ilk olarak eğitimsizlik farklı aile kültürleri çok fazla baskı dedikodu gösteriş daha sayayım mı

yanıt278
yanıt241
hakan er:

Çok doğru

yanıt134
yanıt71
Süleyman Muhteşem:

Yağmur Ankara lıyım ama Batıda bu tip olayların En az 10 kat fazla olduğunu herkes biliyor

yanıt275
yanıt143
Hamit Gündoğdu:

Süleyman muhteşem doğru laf ama bu tip cinayetler haberde olduğu gibi Anadolu'dan İstanbul'a gelme ile ilgili... İstanbul'un suçu yok..gelen İstanbul yaşantısına ayak uydurmak yerine toresini uyguluyor..

yanıt67
yanıt32
yanık kremi:

süleyman kim o herkes? yapılan bir çalışma, araştırma sonu söyle de bilelim.. yoksa bizim bildiğimiz herkes sizin tayfadan ibaret..

yanıt18
yanıt15
atilla çekiç:

batıda da normal karşıanıp anlaşıp abisi ile gidiyor

yanıt15
yanıt2
Ali deli oyunlari:

Yagmur tamamen saçmalamaşsın suanda

yanıt23
yanıt4
YalancıSavar:

Batı da daha beterleri oluyor... en farklı tadı almak için Şarapdan o şarabın yapıldığı üzün bağının dibine canlı çocuk bağlayıp kanıyla sulayan batı dan mı bahsediyosun? Veya Genç kalmak için Bebek kanı içen Batı dan mı bahsediyorsun?

yanıt6
yanıt7
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title