Haberler

Ayhan Bora Kaplan davasında Süleyman Soylu'nun ismi tutanaklara girdi

Güncelleme:

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne dair 20'si tutuklu 61 sanığın yargılandığı davanın duruşması başladı. Cinayete kurban giden Mahfuz Tatar'ın kardeşi İlhan Tatar, duruşmada Süleyman Soylu'nun ismini vererek tutanaklara geçirdi. İlhan Tatar, Ayhan Bora Kaplan'a "Asıl uyuşturucu baronu sensin, seninle Süleyman Soylu" dedi. Bunun üzerine Ayhan Bora Kaplan, İlhan Tatar'a "Devlet büyüklerimiz hakkında doğru dürüst konuş" diye karşılık verdi.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 20'si tutuklu 61 kişi hakkında Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına Sincan Cezaevi'nde devam ediliyor.

"SUÇ DUYURULARIMIZ DİKKATE ALINMADI"

Mahfuz Tatar cinayetine ilişkin müştekiler bu duruşmada dinlendi. Müştekilerden öldürülen Mahfuz Tatar'ın kardeşi İlhan Tatar, "Bürokrasinin, hakimlerin ve savcıların olduğunu biliyoruz bu cinayette. Suç duyurularımız hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Biz bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Şikayetçiyim" dedi.

SOYLU'NUN İSMİNİ ZİKRETTİ

Müşteki Mahfuz Tatar'ın kardeşi İlhan Tatar, Ayhan Bora Kaplan'ın kendisine bu işten çekilmesi için adamları aracılığıyla para teklifinde bulunduğunu ileri sürdü. Tutuklu sanık Ayhan Bora Kaplan'ın "Ağabeyin uyuşturucu ticareti yapıyor muydu?" sorusuna, İlhan Tatar, "Asıl baron sensin, seninle Süleyman Soylu" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Ayhan Bora Kaplan, İlhan Tatar'a "Devlet büyüklerimiz hakkında doğru dürüst konuş" dedi.

HTS KAYITLARINI İSTİYORLAR

İlhan Tatar'ın avukatı ise "Müvekkilim Ayhan Bora Kaplan'ın ağabeyinin cinayetinde azmettirici olduğunu belirtiyor, ancak kolluk, mahkeme hiçbir zaman HTS kayıtlarını talep etmedi. Dosyaya celp edilmesini istedik ama celp edilmedi" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Ayhan Bora Kaplan Süleyman Soylu Kurban Tatar Mahkeme Suç Hukuk Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sinop Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sinop Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

500

Yorumlar (34)

Recep Koca:

Soylu kadar başına taş düşer

141
1301
yanıtYanıtla
Tevfik ahmet Gunes:

Ne oldu acıttilarmı

yanıt625
yanıt63
kral vanlı:

annniza babanıza sovseler bu kadar zorunuza gitmez değilim

yanıt439
yanıt34
SERDAR null:

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

yanıt263
yanıt25
BARBAROS:

Recep Koca 990 aşağı parmak...Yalnızlık zor değil mi?

yanıt58
yanıt17
Ali Tokgönül:

Hadiiii... Sülü ne iş ? Ben bir şey diyeyim mi " Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır " Belki de bu bir ilktir...Ya Allah bismillah . Siftah buradan bereketi Allah'tan .

808
68
yanıtYanıtla
SUNSET null:

O gün, bugün!

yanıt238
yanıt27
Yasar Unal:

Bence o ismin çok daha fazla tutanağa girmesi gerekirdi.

yanıt4
yanıt0
hakan sorgular:

devlet büyüğü nedir arkadaş kul olmak için efendi arıyoruz onlar vatandaşın sorunlarını çözmek için seçilen kamu görevlileri devlet kimsenin malı değil sadece milletindir bunu böyle görmek lazım hiçbir insana kul köle olmamak lazım zira kimse kimseden üstün değildir üstünlük takvadadır onuda sadece allah bilir

678
20
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Her şeyin altında sen varsın ne soyluymuş be kardeşim.

569
36
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title