Haberler

Zulte Waregem'de kiralık oynayan Cyle Larin, Beşiktaş'a geri dönüyor

Güncelleme:

Belçika ekibi Zulte Waregem'in teknik direktörü Francky Dury, sezon başında Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla kiraladıkları Kanadalı futbolcu Cyle Larin'in yakın zamanda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın sezon başında 2,5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla birlikte Belçika ekibi Zulte Waregem'e kiraladığı Cyle Larin siyah beyazlı ekibe geri dönmeye hazırlanıyor.

Kanadalı forvet Larin ile ilgili konuşan Zulte Waregem teknik direktörü Francky Dury, yaptığı açıklamada, "Sezonun ilk devresinde Larin-Berahino ikilisiyle birçok gol bulduk. Sonra Vossen'i kadroya alabilmek için, Berahino'yu kanatlarda kullanmak zorunda kaldık. Vossen'i kadroya ve oyun sistemine alıştırmak zorundayız, çünkü Larin de Berahino da kısa süre sonra takımdan ayrılacaklar. Ama izlediğimiz bu yol sayesinde, bu ayrılıklardan etkilenmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Belçika Ligi'nde 29 maça çıkan Cyle Larin, 7 gol 10 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Belçika Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Kadir Bulut:

Hani geçen gün 6 Milyon Euro teklif vardı, satılıyordu. Ben o haberin altına ''etmez bu kadar'' dediğimde bana hakaret edenler vardı. İyi madem o kadar kıymetli oyuncunuz var, oynatın bakalım uzun yıllar. Kadroya bile giremez be.

0
2
yanıtYanıtla
haklı:

adam haklı beyler

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title