Haberler

Zenit-Fenerbahçe Maçında İngiliz Hakemden Skandal Karar

Güncelleme:

UEFA Avrupa Liginde Zenit-Fenerbahçe maçının 13. dakikasında Eljif Elmas hava topu mücadelesinde kendini yerde buldu. Sarı-lacivertli futbolcular bu pozisyon sonrasında penaltı bekledi.

Ülkemizi Avrupa Liginde temsil eden Fenerbahçe, son 32 turu rövanş maçında Rus ekibi Zenit ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetti.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Skrtel'in ortası sonrası ceza sahası içinde karambol oluştu. Hava topu mücadelesinde Eljif Elmas kendini bir anda yerde buldu. Sarı-lacivertli futbolcular bu pozisyon sonrası penaltı beklerken, hakem devam kararı verdi.

"NET BİR PENALTI POZİSYONUYDU"

TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan, "Michael Oliver hadi penaltıyı görmedi diyelim. 5. hakem nasıl destek vermez anlamak mümkün değil. Net bir penaltı pozisyonuydu." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

fb-gs:

dünkü maçlarda verilen kararlardan anlaşıldıki, avrupalı haçlılar türkleri yani müslümanları aralarında görmek istemiyorlar.

7
0
yanıtYanıtla
AADGD:

İSTENMEDİĞİNİZ YERDE NE İŞİNİZ VAR TOP OYNAMA FUTBOL ADINA HERŞEY BERBAT ONDAN SONRA AVRUPA BİZİ İSTEMİYO HAÇLILAR BİZİ İSTEMİYO Bİ KEREDE BİZ ONLARI İSTEMEYELİM DEMİ

yanıt3
yanıt0
kral dadaş:

sandılarki avrupa arenası türkiyedir her dokunmaya penaltı faul rezil türk futbolu işte. her maçta hakem hakemm

5
2
yanıtYanıtla
Tabiyat:

He he fener yendi

5
0
yanıtYanıtla
has fb li:

fener şimdide inşallah kümeye seni 1. ligde alt sıradalarda görmek istiyoruz sonrada 2. lig inşallah

2
2
yanıtYanıtla
Fenev li 34:

Emperyalizmin kahbe Hıristiyan alemi fenev in penaltı sini vermedi galatasarayi buz gibi vermediler Hıristiyan zorbalari

3
1
yanıtYanıtla
TUNCTUNC:

GÖRÜNTÜ OLMAYINCA ANLAMSIZ BIR LAK LAK LAK. .

2
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Ersuna tüyo verdim dinlemedi ? Yine hüsran oyle kadro kurgusu ile orda netice alamazdın Ersun. . FB yi batırıp gideceksin?

1
1
yanıtYanıtla
kulüpler birliği:

hakemlerde hata yapabilir

0
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

GALATASARAYIN İÇERDEKİ OLMAYAN OENALTIYLA GOLÜ YEMES: MAÇ 1-1 OLACAK SONRA DIŞARDA OFSİDE DİYE İPTAL EDİLEN GOLDE OLSA ORDA 0-1 KAZANIP TURLAYACAK. FENERİN PENALTISI VERİLSE FENERDE TUR ATLAYACAK. ŞİMDİ BURDAN LİGDE BİRBİRİMİZİ YEMEYE DEVAM. SEN ATTIN BEN TUTTUM. YOK RUM YOK FRANSIZ. YOK EZİK YOK BİLMEMNE? İÇERDEN VURULUYORUZ HER ORTAMDA HABERİMİZ YOK VE BİRBİRİMİZİ YEMEKTENDE ZEVK ALIYORUZ MAALESEF.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title