Haberler

Zajc için beklenmedik teklif! Alınanın 2 katına gönderilebilir

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Empoli'den transfer ettiği 24 yaşındaki Miha Zajc için Rusya ve İtalya'dan teklifler olduğu öğrenildi.

Devre arası transfer döneminde İtalya'dan Empoli'den alınan yıldız futbolcu sarı-lacivertli forma altında tam olarak kendini gösteremedi. Buna rağmen 24 yaşındaki oyuncunun potansiyeli olması, İtalya geçmişi ve Sloven milli takımında forma giymesi gibi etkenler sebebiyle transferi söz konusu olduğu kaydedildi.

CİDDİ TEKLİF

Zajc için iki ülkeden ciddi teklif var. Rus ekiplerinin yaklaşık 8-10 milyon euro civarında bir bonservis bedeli önerdikleri öğrenildi. Öte yandan İtalya'dan da bazı takımlardan daha düşük teklifleri olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE ÇOK SICAK BAKMIYOR

Fenerbahçe yönetiminin ilk etapta gelen bu tekliflere yanaşmadığı bildirildi. Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon şampiyonluk yolunda güçlü bir kadroya ihtiyacı var. Bu nedenle Zacj'ın yerini dolduracak oyuncu bulmadan ilk etapta bu transfere sıcak bakılmıyor. Sarı-lacivertli forma altında 10 maça çıkan Sloven futbolcu iki gol atıp bir de asit yaptı. Fenerbahçe tarafından Miha Zajc'a 5 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli ödenmişti.

SON GOLÜNÜ PAYLAŞTI

Miha Zajc son maçı iyi bitirdi. Antalyaspor'a karşı ağları havalandıran Sloven yıldız, tatile çıkarken son maçtaki golünü de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Instagram hesabı üzerinden özel olarak Antalyaspor'a karşı bulduğu golü paylaşan Zajc, sezonu çok iyi tamamladığını da ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Empoli İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

KAMİL:

bu oyuncu kaliteli bir oyuncu yaşı genç ve sloven milli takımında oynuyor 15 mil eurodan aşağı teklife satılmamalı yeri doldurulamaz

11
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sat saniye tutma beş para etmez

10
6
yanıtYanıtla
2 GOL İÇİN 2 KAT ÜCRET:

Asparagas haber. Ali Koç''un PR çalışmaları. Taraftarları gaza getirmek için iyi oyuncular alınacak, satılacak diye haberler çıkartıyorlar. Geçen transfer döneminde de aynı şeyi yapmıştı. Bas Dost, Bamba, Wishere geliyordu gelemedi. Sonuç Frey, Benzia, Slimani, Reyes, ayuw, tolga cigersiz. Zajc ne yapmış ki 8-10 milyon € veriyorlar. Tek iyi yönü doğru zamanda doğru yerde olmak. Bunun için de o kadar para kimse vermez. Salih Uçan''ın biraz daha hareketli versiyonu.

6
3
yanıtYanıtla
Ali:

Ne o, bir panik haali sezdim fransızlarda ve hamsilerde

yanıt4
yanıt3
GS:

Rütbesini bilmeyenler yorum yazmasın, biz panik olmayız şampiyon oluruz,

yanıt0
yanıt1
KFY FENERLİ:

FENERBAHCEMİZDE BEKLENENE 10 NUMARA DEGĞİL YETERSİZ MALESEF GUILANO TALİSCA TARZI OYUNU GÖRÜŞÜYLE SKORUYLA ŞUTLARIYLA DURAN TOPLARIYLA ETKİLİ BİR İSİM LAZIM EN ÇOK PARA 10 NUMARA VE FORVETTE KULLANILMALI

6
0
yanıtYanıtla
gerçek fenerli:

guılano mu :D la o penaltı atma dısında bi işe yaramıyodu ki

yanıt4
yanıt2
trgt:

daha sezon başına kadar atar tutar tutarlar

5
0
yanıtYanıtla
sağlam:

kumaş sağlam kesinlikle kalmalı iyi kamp geçirsin bu cocuk durdurulamaz

4
1
yanıtYanıtla
Kenan aydogdu:

Hemen yollayın gitsin bizim ligde ondan çok alperi jailsonu ısla dırar ismail tolgay ayew bunlar fb ye hiç yakışmıyor anelka carlos alex luganolardan kimlere kaldik

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title