Haberler
Güncelleme:

Younes Belhanda taraftarı çıldırttı: Ne olur git

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda, Real Madrid maçındaki performansıyla sarı-kırmızılı taraftarları çılgına çevirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (54)

İnsan:

Oğlum aklınız yok mu sorun futbolcuda mı olur bu takımı terim kurmuyor mu o zamanBizahmet terim defol desenize aklınız mı basmıyor11 yabancı ile oynayan ahmak yeniliyor ise sormazlar mı adama o zaman yerliler ile oyna diye

16
4
yanıtYanıtla
gsli:

arkadaşlar her sene şampiyon mu olacaksınız bırakın hoca 20 yıl kalsın

yanıt2
yanıt2
fenerlibahçeli34:

Bir futbol takımının ruhu ''yerli futbolcu'' dur. G. Saray 1989 da (Mustafa Denizli Şampiyonlar Ligi yarı final) ve 2000 yıllarındaki başarılarında daima çok sayıda dirençli, azimli Türk futbolcusu ile başarı kazanmıştır. Takımda Türk futbolcu yoksa hiç bir şey olmaz.

19
0
yanıtYanıtla
CEM:

EMRE MOR VARKEN BELHANDA YI OYNATIYOR TERIM. . . TERIM 2. SINIF BIR TEKNIK DIREKTORDUR. O ADAM GALATASARAYI ASLA SL''DE FAZLA ILERI TASIYAMAZ. ONA VERILEN KADROLAR HEP KALITELI OLDU. BASARISININ SIRRI BU.

9
6
yanıtYanıtla
kebapcibasi:

türk takimy mis ilk 11 de 1 tane türk yok ezik terim ego kibir kendini begenmislik yapiyordun hava atiyordun gördünmü . . .

13
2
yanıtYanıtla
BÜLBÜL:

VEFASIZ GS TARAFTARI İŞTE HER ZAMANKİ GİBİ. . .

8
6
yanıtYanıtla
TÜRK GÜCÜ:

üzüldüğüm nokta takım maça başladı bir tane Türk futbolcu yoktu. Bumu Galatasaray??? Fatih Terim den anca bu kadar olur. Orada Türk futbolcu olsa başka bir ruhla oynar eskileri gördük ne mücadele verdiler. Bunu bi düşün PARATONER terim.

12
2
yanıtYanıtla
zaza:

nasıl? şampiyonlar ligi müziği güzel mi eğleniyor muyuz gençler :))))))))))))))))))))))))))

11
2
yanıtYanıtla
kebapçı selo:

Cinnnconnnn nasıl koydular ama pardon bu cinconun şampiyonlar liğinde kaç golü var bilen varmı ???Saha kenarında üç tane çirkef vardı onları bugün göremedim yanlızca evde bezlerini unutmuş kokudan türbünlerde durulmayan cincon taraftarlarını gördüm

5
8
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

papucumun imparatoru.

8
4
yanıtYanıtla
menzilci sofi müslüman:

belhanda müslüman bir topçu, zor gününde ona sahip çıkmalı destek olmalıyız, din kardeşimize böyle tepki göstermek yanlış

5
7
yanıtYanıtla
herkes gördü hareketini:

BELHANDA DÜN OYUNDAN ÇIKARKEN TRİBÜNDEKİ GS TARAFTARLARININ ANNESİNE KÜFRETMİŞTİR. DERHAL GÖNDERİLSİN KALLEŞ.

7
4
yanıtYanıtla
fenrlibahçeli34:

1-F. T. oynattığı futbol artık deşifre oldu, kendini yenileyemiyor. Artık başarılı değil. 2-G. Saray takımı kaprisli, çabuk çözülen yardımlaşamayan futbolculardan kurulu3-Kapasite olarak Şampiyonlar Ligi düzeyinde değil. (Hiç bir Türk takımı değil)4-Bunları bilen ve asabileşen kulüp yöneticileri çözüm yerine başkalarına laf atıyor. Sorun kendi içlerinde.

11
0
yanıtYanıtla
UltrA Sadece İnsan.:

BİZE KARŞI OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARA TEK TEK SÖYLEMEK İSTERDİM AMA HEPİNİZE BİRDEN SÖYLÜYORUM SİZ ÖNCE KENDİ TAKIMLARINIZA BİR BAKIN EN SON NE ZAMAN STADINIZDA BÖYLE TAKIMLARI AĞIRLADINIZ DİYE SONRA DÖNÜP KONUŞUN KENDİ EZİKLİĞİNİZLE UTANACAĞINIZ YERDE KALKMIŞ AHKAM KESİYORSUNUZ YAPMAYIN. ÜZERLER.

6
4
yanıtYanıtla
gs:

annenizin ligine kebap kafa ile mesude sadece hazırlık maçlarında gördüğünüz takımların yorumlarını yapmayın başınız döner

4
5
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Futbol cahili olduğun belli boş hava gazı.

yanıt4
yanıt1
KSK li MESUT:

Bide avrupalıyız derler, rezilsaray...

3
6
yanıtYanıtla
Cevahir:

Siz nerelisiniz acaba fenerrum patrikanesinin takımı mı

yanıt8
yanıt13
duran tekerlek:

bu seviyelerde yorum yapma hakkınız yok. hadi güle güle.

yanıt7
yanıt12
fransizklübü:

cevahirinki altin kaplamaymis

yanıt1
yanıt2
BEŞİKTAŞLI:

TAMAM YORUM YAP , YAPDA SEN YALINDA AMATORE DÜŞECEKSİN :) SANA NE OLUYOR, BIRAKTA BİZ TAKILALIM ADAMLARLA, BİRDE ÜSTELİK ADAMLAR HER SENE ŞAMPİYON OLUYOR , YA SEN ?

yanıt2
yanıt3
....:

Oooo mesut kardeş herzaman ki yerini almışsın. . Boşver şimdi maçı fln nasılsın yolunda mı herşey?Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyosun Gs maçları özetlerini izleyerek mi?

yanıt0
yanıt1
Cevap:

Ksk borcunu ödesin ondan sonra yorum yap zenginin biri çıksa da takımı satın alsa diye gözlüyorsunuz. :))

yanıt0
yanıt0
.:

ISLIKLAYACAKSANIZ FATİH TERİMİ ISLIKLAYIN . SON HAFTALARDA KÖTÜ OLAN BİR BELHANDAYI KULÜBEDE O KADAR ADAM VARKEN NEDEN OYNATIYORSUN . KOY GENÇLERDEN BİRİNİ OYNASIN .

7
2
yanıtYanıtla
hasan:

emre mor hazır halde nie oynatmazsın 10 dk girdi bi baskı kurdu hemen belhandaya bu kadar neden sabredersin seri rezillik resmen terim çok rahat alacağı maçı kendi eliyle rezil ola ola verdi

yanıt0
yanıt0
TOSUNPAŞA:

GS RUHUNU BELHANDA VE SERİ GİBİ RUHSUZLAR BATIRDI ÖZÜNE DÖN CİMBOM

8
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Fotoğrafa bakar mısınız? Güya Türk takımı, bunlardan hiçbirşey olmaz, Muslera dışında. . .

8
0
yanıtYanıtla
Doğruluk:

Bir Trabzonspor taraftarı olarak maçı izledim ve sonuç için üzüldüm. Fakat söylemeden geçemeyeceğim kadroyu gördüğümde aklıma gelen ilk soru şu oldu; gol atsak asker selamı verecek Türk oyuncu yok bu nasıl iş.

5
2
yanıtYanıtla
TR:

PSG Bir Fransa takımı biz onlara gereken selamı verdik Galatasaray yapmasada olur sen merak etme :) Bireysel hatalar yüzünden oyun veriyoruz.

yanıt1
yanıt0
tapuzmanı:

bence ip-PARA tor giderse herşey güzel olacak gs için.

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ULA KAMİLLER GECEN SENE SİZİ BU ADAM ŞAMPİYON YAPTI :d

4
3
yanıtYanıtla
mete:

Beter olun çirkefler.

4
3
yanıtYanıtla
taraftar:

bu yenilgilerin tek sebebi Fatih Terimdir bu maç emre morun maçıydı seri nedir donk nedir babel resmen yürüdü sahada takım oynarsa belhanda oynar kime pas atacak bu adam kim belhandaya alan yaratacak aralara koşu yapacak kanatlara at tıkan geriye döne yön değiştir bıktık biz bu futboldan

4
2
yanıtYanıtla
UYANIK:

önceden eksi averajla bitiriyoduk sadece, bu sene gol atamadan bitircez :D

4
1
yanıtYanıtla
hakan:

aldınız mı boynunuzun ölçüsünü? ama sizde nerdeeee o utanma duygusu

4
1
yanıtYanıtla
MERT:

AH O DUYGUDAN SENDE OLSA BURDA BÖYLE KELAM ETMEZDİN.

yanıt3
yanıt3
GADDAR:

BELHANDA YI SAVUNAN ERGEN TOTOŞLARI BEKLİYORUM YORUMLARA !!!

5
0
yanıtYanıtla
gürkankarakoç:

eee ne yapcaz ıslıkladık küfür ettik adama onsuz ileri cıkabiliyomuyuz oyun kurabiliomuyuz

yanıt2
yanıt3
Hacı Arif Efendi:

Daha dün söyledim Belhanda takım için büyük sıkıntı.

3
2
yanıtYanıtla
BAY-BAYAN KELİMELERİ KÜFÜR MÜDÜR:

şampiyonlar liginden bir beklentisi olanlar hayal dünyasında yaşıyor. . en iyi ihtimalle 3. olur demiştik

3
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTEŞ:

GS ÖNCE kovuyor sonra davul zurna ile karşılıyor bu nasıl pehriz nasıl lahana turşusu

4
0
yanıtYanıtla
FALKAYO:

biraz daha kal bee, yazın buralar çok canlı olacak.

3
1
yanıtYanıtla
AntiTs:

gol atarken iyiydi dimi

0
3
yanıtYanıtla
sas:

terim ac aptal -sasarim yonetime . . . . . . . . . . . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
Tarafsız GS''li:

Bir yanda Real Madride yenildiği için infiale kapılan büyük Galatasaray camiası bir yanda kaç yıldır CL yüzü görememiş Fenerbahçe kuyruk acılarını anlıyoruz :)

0
3
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Daha başkalarıda oynamayacak bu takımda. Sen oynamayan adama 7 m euro verisen takımda dengeler alt üst olur. Falcao defolsun önce takım düzelir o durdukça daha ne kelleler uçar bu takımdan seyredecez hep beraber.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kardeşim taylan var onu niye oynatmıyorsun

2
0
yanıtYanıtla
CÜNEYT SERKAN BÜLENT ÜMİT NEREDESİNİZ ?:

Fenerle dalga geçiyorlardı 0 puan alıp bizi rezil ettiler diye. Kendileri şimdi 0 golle bitirerek yeni bir rekora imza atacaklar. Paratorun imPARAtorluğu ancak Türkiye''de Türk hakemleriyle geçer. Taraftarları, 6S 2001 de Ali Samiyen''de Ankaragücüne yenilince nasıl çirkefleştiler hatırlayın. Cüneyt Çakır, Serkan Çınar, Bülent Yıldırım, Ümit Öztürk''ü mumla arıyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
2323:

Falcao yoksa ben varım. Benim olduğum yerde karamsarlığa yer yok. Fatih Terim bunları söyleyeceğine takımını övseydin.

1
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

kesinlikle çoğunluğu türk olan takım kurulmalı yabancı sayısı azaltılmalı. 11 yabancı dünya karması ama netice sıfır. başarı türk futbolcu ile gelir. derhal türk futbolcu çoğaltılmalı

0
0
yanıtYanıtla
fenrlibahçeli34:

14 Yabancı satın almak zorunluluğu yok ki. Ama kulüplerimiz sanki 14 yabancı almaya mecburlarmış gibi kim varsa toplayıp geliyorlar. Al 7-8 çok iyi yabancı millet futbol görsün. Bizde her sağlanan olanak dejenere ediliyor

yanıt0
yanıt0
LEVO7878:

LYNDAMA sağından soluna 10 dk da dönüyo , MARCAO AĞIR. . SOL bek NAGATOMO sanarsın SOL açık SAĞ bek MARİANO bakıyosun SAĞ açık. . . . . . . . . . GS bu oyuncular ile 3 lü defans OYNAMAZZ. . . . . . . . . . . . HA eldeki kadro ile ne yapılabilir BEN OLSAM . . . FORVET. . ANDONE. . arkasında orta sahaya . . FEGULLİ . . sağ açığa mecburen . . EMRE MOR . . solda BABEL arkalarına ofansif LEMİNA yanına defansif NZONZİ defansada MARİANO, DONK, MARCAO, NAGATOMO 4-2-3-1 başkada bişi oynmaz bu hali ile bu takım. . .

0
0
yanıtYanıtla
levo7878:

sağından soluna 10 dakika da dönemeyen lyundama değil de donk nedir diyosan futbol bilginden şüpe ederim. . . belhanda ya alan yaratılmayacak o ofansif orta saha 10 numara pozisyonunda verecek alacak dagıtacak adam geçip o ileri uca pozisyon yaratacak takım nasıl oynasın iyi oynayan defans oyuncularını para yok diye sattıracaKSIN kanatları kira bedeli çok diye kiralamıyacaksın şunu alalım deyince bedeli yüksek para yok sen şunlara bak diceksin

0
0
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Bu aksamki macta MUSLERA ANDONE gerisi yalan.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title