Haberler

Younes Belhanda Basın Mensuplarına İsyan Etti: 10 Numara Değilim Bunu Kafanıza Sokun

Güncelleme:

Galatasaray'ın deneyimli orta saha oyuncusu Younes Belhanda gazetecilere ateş püskürdü. Belhanda, "Bana her maçtan önce 10 numara muamelesi yapılıyor. Ben, Badou ile aynı mevkide oynuyorum. İkimiz de 8 numarayız. Bunu kafanıza sokun." dedi.

Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Younes Belhanda, NTV'ye konuştu. Belhanda, "Aslında bu sene Şampiyonlar Ligi bizim için bir artıydı. Galatasaray geçmişte Şampiyonlar Ligi oynama deneyimi olan bir takım. Geçen sene yoktuk ve bizim için bir geçiş dönemiydi. Şampiyon olduk ve bu sene katıldık. Bu sene çok fazla sakatlık yaşadık ve bence asıl sorun bundan kaynaklandı. Çünkü oynadığımız gruptan çıkabilirdik diye düşünüyorum. Ama üçüncü olduk ve UEFA'ya katılıyoruz. Çok sayıda yeni futbolcunun olduğu bir sene için iyi bir sonuçtu." dedi.

Younes Belhanda Basın Mensuplarına İsyan Etti: 10 Numara Değilim Bunu Kafanıza Sokun

TRANSFER İDDİALARINI YALANLADI

Hakkında çıkan transfer iddialarını değerlendiren Belhanda, "Şu an için teklif yok. Şu sıra basın transferden bahsediyor. Ben şimdilik burada oynuyorum. Transferim söz konusu değil. Benim hiçbir görüşmem olmadı." diyerek iddiaları yalanladı.

Younes Belhanda Basın Mensuplarına İsyan Etti: 10 Numara Değilim Bunu Kafanıza Sokun

"BANA 10 NUMARA MUAMELESİ YAPILIYOR"

Belhanda, "Bana her maçtan önce 10 numara muamelesi yapılıyor. Ben, Badou ile aynı mevkide oynuyorum. İkimiz de 8 numarayız. Bana gol atmam için para ödenmiyor. Bunu kafanıza sokun. atmam beklenmiyor, gol atmam için para verilmiyor. Oyunu kurmam ve yaratıcılık sergilemem isteniyor. Bana göre şampiyonluk şansımız yüzde 80." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (8)

Izmirli ibo:

Ligin en iyi ortasahasi ama rakip takımlar bu adam gitsin diye sürekli oyun peşindeler kimde var bu kadar kaliteli ortasaha bu giderse çok ağlarız kafaniza sokun futbol cahilleri

19
2
yanıtYanıtla
AZO:

Fenevlisin muhtemelen !!! CL de 6 maçta yaptığı bir tek doğruyu söylermisin ???

yanıt1
yanıt0
kötülerin süleyman:

Valla bence de 10 numara değilsin ama 8 numara olmadığın garanti. . . kalenin 25 metre önünde kaptırdığın topa geri basmaya tenezzül etmediğin şampiyonlar ligi maçları var kalkıp bi de basını azarlamış adam. . .

8
2
yanıtYanıtla
OZANKABAK:

doğru tespit. . 8 numara, Q ofans, I defans oynar.

yanıt2
yanıt0
belhanda:

10 numaralı formayı giyiyorum dizilişte 10 numara mevkiindeyim sözleşme imzalarken ve para alırken 10 numarayım ama 10 numara değilim niye anlamıyosunuz bunu anlamak bu kadar mı zor

6
0
yanıtYanıtla
azo:

SANA SAHADA YÜRÜYÜP RAKİPLERE GİDER YAPMAN İÇİN PARA ÖDENİYOR !!! SENİN GİBİ ÇÖP TENEKELERİNİ GS YE GETİREN KİMLERSE YAZIKLAR OLSUN HEPSİNE !!!

3
3
yanıtYanıtla
ellisekiz:

Ben teknik direktör olayım seni futbolcu diye oynartırsam adam değilim.

3
1
yanıtYanıtla
N E:

TRANFER OLURKEN EN İYİ ON NUMARA BENİM DİYORDUN AMA SNAYDERDEN DAHA İYİYİM DİYORDUN NE OLDU NUMARAMI YAPTIN YOKSA

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title