Haberler

Yorumcu Alp Pehlivan: Fenerbahçe'nin 10 Transfere İhtiyacı Var

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan yorumcu Alp Pehlivan, "Fenerbahçe'nin 10 transfere ihtiyacı var." dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan maçta Fenerbahçe, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golünü 20. dakikada Roberto Soldado kaydederken, Bursaspor'un golü 89. dakikada Aytaç Kara'dan geldi.

"FUTBOL, VOLKAN'I BIRAKTI"

Maç sonunda mücadeleyi TRT Spor ekranlarında değerlendiren yorumcu Alp Pehlivan, "Kaleci Volkan futbolu bırakmadı ama şu haliyle futbol onu bırakmış görünüyor" derken, "Fenerbahçe'nin 10 transfere ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

FENERLI-1:

FB-YE TRANSFER FILAN GEREKEMEZ BU CINCON MEDYESININ UYDURMASI KOMOLI GETSIN YETER BIZE

3
5
yanıtYanıtla
puhaaaaa:

fb zaten 2. sırada medya puan durumunda 17. gösteriyordu:):):):)

yanıt2
yanıt0
CEY CEYY:

ALP KİM YA OTURMUŞ ORAYA KONUŞUP DURUYOR, BENCE ONUN BİRAZ BEYNE İHTİYACI VAR ONU TRANSFER ETSİN KENDİSİ TABİ OKUYARAKKK

0
7
yanıtYanıtla
Pehh:

Psikolojimizi bozdunuz be komple takım değişmeli ama yok balotelli yok emre mor yok Amerika liginden futbolcu !!!!!! Bunlarla mi gidecez comolli efendi adam gibi transfer yapın yoksa millet çökecek!!!

5
1
yanıtYanıtla
Müslüm:

Bir bu Alp pehlivan 2, A spor da uğur kısa kulak mı neyse artık diye biri var bu iki kişinin yorumunu üst üste koysan 4 ile çarpsan ve karesini alsan, yine ortaya hiçbir şey çıkmaz ve bunlar televizyonlara çıkıp yorum yapıp para kazanıyorlar. insanlar da bunları dinliyor yazık ya yazık yazık yazık

6
0
yanıtYanıtla
hımm:

rakam olarak bılemem ama transfere cok ohtoyacı oldugu macları ızlerken belı oluyor mehmet ekıcı harıc hepsi çöp

3
2
yanıtYanıtla
Net:

1 yeni başkan 15 yepyeni yönetici 22 yeni futbolcu

5
0
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

abi neymiş şu comoliiiii cenabetmi nedir geldiyi günden beridir fener bahcenin yüzü bir türlü gülmedi. sn. ali koç bu kafayla giderse askere cabuk alır teskere taraftarın sabrı kalmadı 51 yaşıma rağmen ben ruhumla top oynarım F. B oyuncuların hepsi ruhsuz oyun karekteri yok sn ali koç ya bir çare yada kümeye oda sizlere çok 2 lige yuuuuuuuuuuuuuuu

4
1
yanıtYanıtla
Adil:

Bir bjk li olaraktan feneri aykut kocamandan başkası kurtaramaz.çok saygı duydugum bir insan.10 transfere ihtiyaç yok.1 tane aykut yeter.

3
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ÇARE JUPP DERWALL. . . . . . . . AMA ÖLÜME ÇARE BULUNDUKTAN SONRA.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title