Haberler

Yönetimle Görüşen Ersun Yanal: Transfer İstiyorum

Güncelleme:

Yönetimle görüşen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Göreve geldikten sonra stoper, orta saha, forvet, sağ ve sol açıkta takviyeye gerekli raporu verdim. Bu oyuncuların bir an önce alınması lazım." dedi.

Tarihinin en kötü ilk yarısını geçirdiği Süper Lig'in ikinci yarısında Pazartesi günü Bursa deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de gündem yapılamayan transferler. Şu ana kadar sadece Yeni Malatyaspor'dan stoper Sadık Çiftpınar'ı renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yönetimden acil takviye talep ettiği ortaya çıktı.

LİSTE BELLİ, ALINAN OYUNCU YOK

Kupadaki Ümraniye yenilgisi sonrası yönetimle bir kez daha görüşen Yanal'ın, "Göreve geldikten sonra stoper, orta saha, forvet, sağ ve sol açıkta takviyeye gerekli raporu verdim. Bu oyuncuların bir an önce alınması lazım. Aksi takdirde ileriki günlerde çok büyük sıkıntılar yaşarız" dediği kaydedildi. Fener'in listesinde, Serdar Aziz, Tolgay Arslan, Juan Mata, Viktor Moses, Ndongala gibi oyuncular var.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Sadık Çiftpınar Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

akıllı:

ne oldu sihirli değnek senindemi yok. demekki keramet sendede değilmiş. 11 tane transfer yapılmıştı onlar çöpemi gitti. yazık paralar ne kolay harcanıyor. reyesgeldiği 2 günü kurtarıcı diye ortasaha oyanatılmıştı. ah Aykut hoca ah. senın kıymetini anlayamamışlar. kulubu batırmadan , shov yapmadan işiniyapıyordun. takım bir karakteri vardı.

25
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Ersun ağa acaba para kalmışmı klubün kasasında da sen transfer diyorsun. Transfer neyle yapılıyor .

18
2
yanıtYanıtla
Efedayı:

Açıktan önce sağ ve solbek lazım ; onu bile bilmiyor. . .

10
0
yanıtYanıtla
trabzonspor:

Sezon başı Tolgayla Oğuzhan trabzona bedava gelemedi. Tspor istemedi. Şimdi takasa yaklaşmıyor Fiko ve Güneş. . .

5
0
yanıtYanıtla
murat:

Ersun Yanal istatistik üzerine bilgisayarını ayarlamış futboldan anlamayan biri. Geçmişine bakın. Hangi takımda hangi başarıyı gösterebilmiş. Sadece Fenerbahcede bir dönem şampiyon olmuş ancak o dönemde de Başkan Aziz Yıldırım takımı ben şampiyon yaptım demiştir. Yanal ses cıkaramamıştır. Milli takım dahil hangi ligde başarı gösterebilmiş bunun istatistiklerini yayınlasın. Kendisi Fatih Terim gibi para avcısıdır. Bunu bir kenara yazın 1 sene sonra sizlerde aynı şeyleri söyleyeceksiniz.

3
2
yanıtYanıtla
turat:

Terim para avcısıymış adamın başarılarına aklınız ermiyor. .

yanıt1
yanıt0
FENEV AYUU VOLKANIN DöNüSüYLEN:

DAHADA BETTER OLACAK

4
0
yanıtYanıtla
Kazım bayram:

Bu uyuşuk yönetimin futbolcu falan alacağı yok bir alt küme şimdiden hayırlı olsun ALİ Koç ta feneri küme düşüren başkan olarak tarihe geçer . YÜKSEK DİVAN KURULUNU GÖREVE DAVET EDİYORUM DURUMA EL KOYSUN YOKSA TAKIM KÜME DÜŞECEK benden söylemesi.

4
0
yanıtYanıtla
Deruni:

Volkanın ilk maçı. İlk vukuatı, öfkesi ile Elif Elması attırdı. Bjk''de Gs''da da var bu tipten. Bu eski futbolcu tipi. Tedavülden kalktı.

3
0
yanıtYanıtla
yILDIVIM:

PTT 1. lig de şampiyonluğa oynayacak takım kurması gerekir, Süper lig bitti şimdiden para harcamayın.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title