Haberler

Yönetimin Çin'den Futbolcu Getirememesi, Fatih Terim'i Çılgına Çevirdi

Güncelleme:

Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'ın Alan ve Pato transferleri için Dubai'den eli boş dönmesi teknik direktör Fatih Terim'i adeta çılgına çevirdi.

Galatsaray'da Gomis'in ayrılmasının ardından ısrarla santrafor transferi isteyen Fatih Terim, Ocak ayında bu takviyelerin yapılacağını her fırsatta dile getiriyordu ancak Galatasaray'da şu ana kadar beklenen olmadı. Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transfer sürecinde de yönetim ile fikir ayrlığına düşen ve Fatih Terim, Alan ve Pato transferlerinin hayal kırıklığı ile tamamlanmasının ardından adeta küpleri bindi.

KISA SÜRE İÇİNDE TOPLANACAKLAR

Galatasaray Yönetimi'ne tepki gösteren Terim, bu tepkisini gösterecek tarzda konuşmalar yaparak, jest ve mimikleri ile başkan Cengiz ve Albayrak'a mesaj gönderdi. Kısa bir süre içerisinde başkan Mustafa Cengiz ve başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak ile bir araya gelecek olan Fatih Terim'in nasıl bir yol izleyeceği de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

ata:

çılgına dönerken yanındamıydınız atıyorsunuz

16
0
yanıtYanıtla
KUŞKAÇIRAN:

nerden biliyorsunuz fatih terimin çılgına döndüğünü? tamam öyle olmuş olabilir ama siz nereden biliyorsunuz kendi gözünüzle görmüş gibi???

12
4
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Ahanda paratöre bahane çıktı. Tazminatı alıp hakan gibi kaçacak avrupaya. Conconlar da ağlanırlar. Yok bizim kupamız var diyip avuturlar kendilerini. Yazık ya, acıyo insan...

7
6
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

ABDURRAHMAN ALBAYRAK ACİLEN İSTİFA ET, SENİ İSTEMİYORUM GS DEN

10
2
yanıtYanıtla
DİKKAT:

Bursa maçındaki golde faul ve ofsayt var FENERBAHÇENİN 2 Puanını yediler

3
9
yanıtYanıtla
SİP:

Evet dimi yaa. . yoksa fenev garantilemişti şampiyonluğu.

yanıt4
yanıt3
cengiz:

Fıtıh terim çıldırma delir çakma imparator

6
6
yanıtYanıtla
:

EZİK CİNCON HAYALLER ALAN GERÇEKLER ŞABANİ NONDA

4
7
yanıtYanıtla
M.kkkk:

Hangi takımı tutuyorsun rengini belli et Arizona kertenkelesi seni ezik dediğin GS şampiyonluk yarışında fotvetsiz belli olmaz şampiyonluk için büyük avantaj bizde belli ölür yine şampiyonluğu kutlarız bu sefer de dersiniz hakemler feto falan spordan anlamayan kalpak insanlar sizi rengini belli öyle gel aksi halde git misket oyna kertenkele

yanıt0
yanıt1
JÜPİTER sk:

fenerliler 1905 yaz kemik siparişiniz gelsin

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title