Haberler

Yılmaz Vural'dan canlı yayında şok sözler: Bir daha gelenin anasını...

Güncelleme:

Tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural, TV100'de katıldığı 'Taraflı' spor programında şoke eden bir çıkış yaptı. Vural, bir an canlı yayında olduğunu unutup, "Bana kalem bile vermemişsiniz. Bir daha bu programa gelenin anasını..." sözleriyle damga vurdu.

TV100'de yayınlanan 'Taraflı' programına konuk olan tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın sözleri yine gündeme damga vurdu.

Reklam dönüşü yayının başladığını fark edemeyen Yılmaz Vural'ın ağzından az kalsın küfür çıkıyordu. Emre Tilev'in tecrübeli teknik adama canlı yayında olduğunu hatırlatması üzerine Yılmaz Vural kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Yılmaz Vural'ın bu sözleri stüdyoda gülüşmelere neden oldu!

İŞTE YILMAZ VURAL'DAN DERBİ TAHMİNİ

Yılmaz Vural, cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray- Fenerbahçe derbisi öncesinde iki takımı değerlendirdi. Vural, "Derbilerin favorisi olmaz. Fener en kötü zamanında tek atakla 1-0 kazanmıştı, unutmayalım. İki takım kendi aralarında anlaşmış gibi kendi sahalarındaki maçları kazanır. Ama Fenerbahçe'nin deplasmanda daha fazla beraberlik aldığını da unutmayalım. G.Saray'da süper transfer Falcao'nun, Fenerbahçe'de ise oynatılırsa Adil Rami'nin sergileyeceği futbol maçın sonucu belirler."

"MUSLERA ÖNEMLİ FAKTÖR"

"Kaleci ve defans yönünden Galatasaray daha iyi durumda görünüyor. Muslera faktörü de önemli... İki takım da nedense yıldız futbolcu transferlerini hep sona bıraktı. Galatasaray'da Belhanda, Mario Lemina ve Steven N'Zonzi maça dinlenerek çıkacak. Fenerbahçe'de ise Vedat Muriqi ve Max Kruse çok önemli isimler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (25)

YILMAZ BABA:

sen de olmasan biz neye güleceğiz acaba ağzı ile kalbi bir olan delikanlı adam ! :)

24
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Cincona avans verelim 3 0 önde başlasın 5 de bitsin muhaaaa haaaaa

10
12
yanıtYanıtla
fanatik fener.:

bu adam feneri çalıştırmayı çok istedi. ama olmadı. hâla bi fırsat verilebilir aslında.

16
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Bir his diyor ki GS hem FB ye hemde Paris e yenilip isyan çıkaracak. Terim kendinden geçip sezonu kapatacak. Koltuklar sular uçacak. TR sallanacak!!!

13
3
yanıtYanıtla
GS1974:

senin dengelerin bozulmus kardes

yanıt2
yanıt0
GS Lİ:

DENGESİ BOZULMAMIŞ TİNERİ ÇEKMİŞ GELMİŞ

yanıt1
yanıt4
spor x:

kartal kardeşim. niye durup dururken ortalığı geriyorsun. seninde emre bol''dan farkın yok yani ha. biz sadece güzel ve adaletli bir futbol istiyoruz.

yanıt0
yanıt1
YILMAZ VURAL İSYANLARDA:

karakterli, sempatik, doğal ve esprili ne ararsan var bu adamda. En azından olduğu gibi doğal. Fanatik Fenerli olduğu belli aslanım benim. En kötü zamanında bile yenilmedi tabi. Fenerden teklif gelirse sözleşmesine fesih maddesi koyan büyük antrenör. İnşallah bir gün seni Fenerde Teknik Direktör olarak görürüz. Ya bi duyun da sağır mısınız nesiniz yaa :D

12
2
yanıtYanıtla
HAHAHHA:

BU ADAMI BEŞİKTAŞA İSTİYORUZ. . . .

7
4
yanıtYanıtla
Serkan B.:

bu adami besiktasa falan istemiyoruz. besiktas sirk kulübü degildir. artik adam akilli adimlar atilsin. abdullah avci hemen kovulup sergen yalcin gelmelidir.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title