Haberler

Yeni transferler sonrası Galatasaray, bambaşka bir takıma büründü

Güncelleme:

Teknik Direktör Fatih Terim'in ligin ilk yarısında sürekli Ocak ayını işaret etmesinin ardından transferler peş peşe geldi. Onyekuru, Saracchi ve Sekidika'nın transferi, Emre Akbaba'nın iyileşmesiyle birlikte sarı-kırmızılılar bambaşka bir takıma büründü. Öte yandan Mariano ve Nagatomo ile yolların ayrılması sonrası Linnes de takıma dahil olacak.

Sezonun ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, Fatih Terim'in sözünü verdiği büyük değişimi gerçekleştiriyor. Beklentilerin çok altında kalan Mariano ve Nagatomo ile yollarını ayırmak üzere olan Sarı-Kırmızılılar, beklerini Linnes ve Saracchi ile değiştirdi.

BELHANDA'NIN SATILMASINI İSTİYOR

Büyük ümitlerle transfer edilmesine rağmen performansı çok eleştirilen Babel, Ajax'a kiralandı. Hollandalı yıldızın yerine geçen sezonki şampiyonluğun mimarlarından Onyekuru geldi. Fatih Terim ilk yarının kötü isimlerinden Belhanda'nın da satılmasını istiyor. Faslı yıldız gönderilirse yeni bir 10 numara alınacak. Yönetim stoper transferi için de büyük çaba harcıyor.

Yeni transferler sonrası Galatasaray, bambaşka bir takıma büründü

AKBABA YENİ TRANSFER GİBİ

Sakatlıktan dönen Emre Akbaba ve yeni transfer Sekidika formayı zorlayacak. Değişim sadece kadroda olmayacak. Terim daha hızlı, hırslı ve dinamik bir takım için kolları sıvamış durumda. Ara transferde kadroya katılan isimlerden biri olan Jesse Sekidika da dünkü maçta gösterdiği performansla beğeni topladı. Nijeryalı yıldızın, Onyekuru'nun yokluğunda sol kanatta şans bulması bekleniyor.

Yeni transferler sonrası Galatasaray, bambaşka bir takıma büründü

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Akbaba Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (12)

GALA1905:

Aferin hoca arda yok planinda.

25
2
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Bi cacık olmaz bu hocadan takımı boşverinde. İnsan yalandanda olsa 1 Türk koyar takıma

15
10
yanıtYanıtla
CİMBOMLU VEYSEL:

Cacık olmayan hoca bu takımın göğsüne 2 yıldız taktı.gidene kadar kendisinin 3. Cimbom’un 5. yıldızını da takar. Fenerde Beşiktaş’ta 3 yıldız var.fatih terim kadar değeriniz yok kalkmışsınız bundan cacık olmaz diyorsunuz.komiksiniz valla.

yanıt11
yanıt4
gerçekler:

11 inde bir tane Türk yok bu nasıl iştir

17
8
yanıtYanıtla
yuh:

siz taraftara küfür edeni bu takımda oynattınızya hala takımda tutuyorsunuz ya yazıklar olsun size rahmetli babamda cimbomluydu güya imparatorsun güya sende cimbomlusun türkiyede üç kişiden biri cimbomlu siz nasıl taraftara küfrettirirsiniz siz emanete böyle mi sahip çıkıyorsunuz rezil kepaze elinizde oyuncak ettiniz cimbomu yuh

14
6
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Kulüplerimizin haline bakın; G. Saray; Hagi Popescu, Jardel, Drogba, Kewell, Elmander dan buralara . Fenerbahçe; Alex, Roberto Carlos, Anelka, Hooijdong, Kuyt dan buralara. Ama harç bitti değil mi.

8
1
yanıtYanıtla
şhj.lkjlk:

görcez bakalım şimdi ne mazeretler yumurtlayacak o kadar parayı çöpe at ondan sonrada hiç bir şey olmamış gibi iste bunların utanmasıda yok beya

6
1
yanıtYanıtla
AF:

bu kof egoyu yollamanın zamanı gelmedi mi? Hagi sayesinde isim yapıp üzerine oturdu şenol güneşin yarısı olamaz mahalle kabadayısı.

5
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

jesse bu takımda banko oynar onu unutmuşsunuz.

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

futbol bitti basketbol oynayacagiz sahada artik yeni spor peydahlandi artik

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title