Haberler

Volkan Demirel'den "Fener Ol" Kampanyasına Büyük Destek

Güncelleme:

'Fener Ol' kampanyasına Fenerbahçeli futbolcular da destek verdi. Aylık maaşlarının yüzde 10'unu bağışlayacaklar. Volkan Demirel'den ise yüksek bir meblağ bekleniyor.

Dün start alan 'Fener Ol' kampanyasına Sarı-Lacivertli futbolcuların da destek vereceği öğrenildi. Futbolcular aylık maaşlarının yüzde 10'luk bir kısmını kampanyaya ayıracak ve taraftarlara örnek olmaya çalışacak.

VOLKAN'IN FAZLASI VAR!

Takımın en eskisi olan Volkan Demirel'in ise kampanyaya çok daha yüksek bir meblağ ile katılacağı da gelen haberler arasında. Volkan'ın ne kadar bağışta bulunacağı daha sonra açıklanacak.

DİĞER BRANŞLAR SIRADA

Kampanyaya diğer branş sporcularının da katılmasının beklendiği ancak bununla ilgili henüz bir açıklama yapılmadığı da öğrenildi. Sporcuların tüm yardımı FB TV ekranlarından açıklanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

AKİF:

Volkanım sen fener olma boşver akıllı ol

21
7
yanıtYanıtla
ASLANADİKEN:

KEŞKE HER TAKIMDA VOLKAN (ADAM GİBİ ADAM) OLSA

10
14
yanıtYanıtla
CD:

Galatasaray''in bileklik satisi ile dalga gec sonra gel bagis topla. Ne gunlere kaldik. Cami onlerinide bekleriz.

17
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

galatasarayın düzenlediği kampanyayla dalga geçen keresteler buna ne diyecekler şimde merak ediyorum.

11
11
yanıtYanıtla
FENER OLMA ŞAMPİYON OL:

Fenere 1 TL bile yok. Ne başarısı var ki bir şey bekliyorlar ? Son maçlarda hep şampiyonluğu kaçıran, oynadığı futbolla taraftarı kanser eden, saç baş yolduran kronik hasta bir takım. Başarı, kupa, güzel futbol hiçbiri yok. Utanmadan maaşı kısıtlı olan taraftarlara göz diktiniz şimdi de. Kupa, şampiyonluk, güzel futbol yoksa para da yok. Taraftarı keriz yerine koydunuz yıllarca 1 şampiyonluk bile kazanamadınız. Ali Koç saçma sapan transferler yaptırdı, takımı batırdı. Frey, Slimani, Benzia ödesin paraları.

11
10
yanıtYanıtla
MELİH:

ağlama volkan ağlama

9
12
yanıtYanıtla
1071li:

adamlar milyon dolar kazanıyo keyiylerine bakıyo ondan sonra sıkıştılarmı asgari ücretlinin 5-10 lirasına göz dikiyor fanatik gsliyim ama hiçbir zaman hiçbir kulübe 1 kuruş bile bağış yapmam. akıllı olun biraz.

17
3
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

cuma namazı sonrası mendil açında tam olsun bari

7
12
yanıtYanıtla
çin çinli:

NE oldu sana volki bir zamanlar kadro dışı kaldıgdın şimdi yagcılıkmı yapıyon

10
9
yanıtYanıtla
hasann:

Hatasıyla günahıyla bu takım bizim hepimizin sahip çıkması lazım

9
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title