Haberler

Vodafone Park'ta 1 Milyarlık Liralık Derbi

Güncelleme:

Ligin 23. haftasında yarın Dolmabahçe'de oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, iki takımın piyasa değerleri baz alındığında 1 milyar 49 milyon liralık bir mücadeleye sahne olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, yarın tarihlerinde 349. kez kozlarını Vodafone Park'ta paylaşacak.

Beşiktaş, zirve yarışından kopmamanın Fenerbahçe ise bu sezon çizdiği kötü performans grafiğini dağıtmanın hesaplarını yapacak. 21.00'de başlayacak olan dev randevunun saha içi değeri ise tam 1 milyar 49 milyon TL. Bu sezon 53 milyon TL (8 milyon 810 bin Euro) transfer yapan siyah-beyazlıların takım değeri 466 milyon TL (77 milyon 180 bin Euro) oldu. Kadro yapılandırmasında büyük hamleler yapan ve bu sezon transfere 149 milyon TL (24 milyon 740 bin Euro) harcayan sarı-lacivertlilerin kadro değeri ise 586 milyon TL (97 milyon 180 bin Euro).

Vodafone Park'ta 1 Milyarlık TL'lik Derbi

EN PAHALI OYUNCU MOSES

Takımların kadro değerlerine bakıldığında Beşiktaş'ta piyasa değeri en yüksek oyuncu 78 milyon TL (13 milyon Euro) ile Sırp orta saha Adem Ljajic oldu. Sarı-lacivertli ekipte ise piyasa değeri en yüksek futbolcu, devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'den kiralanan Victor Moses. Nijeryalı oyuncunun yaklaşık piyasa değeri 108 milyon TL (18 milyon euro).

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vodafone Park Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

fenerbahçenin sahibi beşiktaştır.:

Bir beşiktaşlı olarak sezon sonunda küme düşecek takımlar ve sırası bence şöyle olur: 16: Ankaragücü, 17: akhisarspor, 18: Fenerbahçe.

19
9
yanıtYanıtla
İnönü fenere mezar olacak!:

SKOR BEKLENTİM BJK 7-0 FENERBAHÇE. ZENİT MAĞDURU SARI KANARYALAR VODAFONE ARANEDA KARNAVALA HAZIRMISINIZ, AYRICA FB TV DEKİ SÖZDE YORUMCULARINIZ BEŞİKTAŞ TAN BAHSEDERKEN DİKKATLİ VE AKILLI OLSUNLAR, DEĞİLSE BEŞİKTAŞ CAMİASINI TARAFTARINI İLİKLERİNDE HİSSEDERLER.

15
4
yanıtYanıtla
HAhahaha:

Siz bizim ölümüzü yenemediniz şimdimi yeneceksiniz???? Yenemezseniz senin ..... yapabilirmiyim??

yanıt0
yanıt0
zenit3-1 fb:

Ufuk nickli bir psikiyatriye görün sen TM mı. Fener bizim dostumuz olamaz, ama fikonun olabilir. En büyük Beşiktaş.

13
3
yanıtYanıtla
FANATİK FENERLİ:

fener zayıf rakibini ezer geçer,,sonuç:FB 3 Bj 1

2
11
yanıtYanıtla
KİBAR FEYSO:

AĞAMIN BAŞINA GÜNEŞ GEÇMİŞ. . !

yanıt1
yanıt1
tolgay-fb el ele kümeye:

Fenerbahçe kümeye.

yanıt4
yanıt0
CAPS:

Fenerum patrikhanesindeki papazların duası kabul olsaydı fenerum şimdi liderdi

9
3
yanıtYanıtla
Ümit 70:

4 0 kartal basar

8
2
yanıtYanıtla
pancu:

BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI. TÜRKİYE KUPASINDAKİ GEÇEN SENEKİ ÇİRKEFLİKLER, ÖLMÜŞ SÜLEYMAN SEBAYA EDİLEN KÜFÜRLER HEPSİNİN HESABI FENERLİ FUTBOLCULAR HEPSİNDEN MİSLİYLE SORULACAK. AYI VOLKAN DEMİREL TRİBÜNLERİ EĞER YİNE KIŞKIRTIRSAN TAKIMIN ÇEVİK KUVVET YARDIM DİYE BAĞIRIR.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title