Haberler

Vodafone Park'ı kopyalıyorlar

Güncelleme:

Şili'nin Colo Colo takımının yönetimi, kulübün tarihi stadını yenileme kararı aldı. Model olarak da Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın uygulanması önerildi. Kapasite 47 bin kişiden 66 bin kişiye çıkarılacak.

Akşam'da yer alan habere göre; Dünyanın en güzel statları arasında yer alan Beşiktaş Vodafone Park, binlerce kilometre uzaktaki Şili'ye örnek oldu. Şili'nin Colo Colo takımının yönetimi eski tarihi stadın yıkılıp, yerine yeni bir stat yapılması kararı aldı.

Vodafone Park'ı kopyalıyorlar

VODAFONE PARK'TA KARAR KILINDI

Yapılacak stadın hangi modele uygun olacağı konusunda toplantı yapan yönetim, Beşiktaş Vodafone Park, Tottenham Stadyumu ve Valladolid'in Jose Zorrilla Stadı'nı masaya yatırdı. Yönetim, Vodafone Park'ın model olarak alınmasında ve uygulanmasında karar kıldı.

SİYAH-BEYAZ KONSEPTE UYGUN

2025 yılına kadar tamamlanması planlanan yeni Colo Colo Stadı'nın kapasitesinin 47 binden, 66 bine çıkartılması da planlanıyor. Beşiktaş gibi renkleri Siyah-Beyaz olan Şili ekibi, Vodafone Park'ın konseptini aynı şekilde stadında uygulamayı planlıyor. Kulüp yönetiminin toplantısında Beşiktaş stadının mimarisinden ve konumundan övgüyle bahsedildi. Eyrıca Siyah ve Beyaz konseptine en uygun stat olduğu vurgulandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (5)

Arif:

Karakaltal her yönüyle örnek alinacak kuluptür

11
8
yanıtYanıtla
Avrupada 8 Gol Ye:

Bide örnek Alinsin Siz Ezik Gagali FenevRasyonlu Cik Cikler önce Bi UEFA YETMEDi BiDE üZERiNE SüPER KUPA ALIN ONDAN SONRA GELiN öTüN TC FUTBOLDA ALDIGIMIZ EN COK KUPADA EZZiK GAGANIZA CARPSIN

yanıt0
yanıt0
ultrav:

dünyanın en güzel yere sahip en güzel stadı

8
4
yanıtYanıtla
Orjinal Hakan:

Kadıköy var ! İstersen :)

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Ne büyük olay. Beter olsun tüm kulüpler.

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title