Haberler

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a Dönmek İstiyor!

Güncelleme:

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Vincent Aboubakar, yeni sezonda tekrar siyah-beyazlı formayı giymek istediğini yönetime iletti.

Beşiktaş'ta 2016-2017 sezonunda kiralık olarak forma giyen ve taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan Vincent Aboubakar geri dönmek için adeta can atıyor. Kamerunlu golcünün yönetimle iletişime geçtiği ve siyah-beyazlı formayı giymek istediğini söylediği öğrenildi.

6 AYDIR FORMA GİYMİYOR

Bu sezon Şampiyonlar Ligindeki Galatasaray maçı öncesinde ön çapraz bağları yırtılan Aboubakar, yaklaşık 6 aydır formasından uzak kalmış durumda. Rehabilitasyon döneminde olan yıldız golcünün Porto macerası büyük ihtimalle sona erecek. Portekiz kulübü, yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle eski formuna kavuşamayacağını ön gördüğü 27 yaşındaki golcüyü tekrar kiralamaya karar verdi. Sezon sonunda Porto ile yollarını ayıracak olan Aboubakar'ın gideceği takımı seçme isteği de kulübü tarafından kabul gördü.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a Dönmek İstiyor!

BEŞİKTAŞ'I UNUTAMIYOR

Kariyerinde çok önemli yer tutan Beşiktaş günlerini unutmayan golcü oyuncu, tekrar siyah-beyazlı formayı giymek için harekete geçti. Menajeri aracılığıyla yönetimle iletişim kuran Aboubakar, yeni sezonda tekrar Beşiktaş forması giymek için hazır olduğunu iletti. Kamerunlu yıldız ayrıca ameliyatının başarıyla geçtiğinin ve tekrar eski formuna kavuşması için önünde bir engel bulunmadığının da bilgisini verdi.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a Dönmek İstiyor!

YÖNETİM "BEKLE" DEDİ

Beşiktaş ise Aboubakar'ı beklemeye aldı. Yönetimin sezon sonunda seçim yapılacak olması ve yeni teknik direktörle yola devam edileceği için Kamerunlu oyuncuya "Bekle" dediği öğrenildi. Aboubakar'ın da ilk tercihinin Beşiktaş olacağı ve seçimden sonra yeni teknik direktörün kararına kadar başka takımla anlaşmayacağı konusunda söz verdiği de gelen bilgiler arasında.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vincent Aboubakar Galatasaray Beşiktaş Porto Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

karaboga:

gelde Gollerinle surarsız imPARATORun şeklini degiştir

10
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Tekrar form tutup, yine tekrar gidecek. Kimse ona buradaki sabrı göstermez.

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hayır hayıırrrrr lütfen gelmee

0
1
yanıtYanıtla
RAlist:

Cocuk kandiriyo sanki. Artik ise yaramadigini biliyo besiktasa kendini gagaliyacak

1
0
yanıtYanıtla
tarafsız:

adam büyük golcü kartala yakışır

1
0
yanıtYanıtla
rewillion gs:

Yönetim gelene bekle gidene bekle diyor ! Aboubakar nerede bekleyecek ve zamanı gelince hatırlayacak mısınız ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title