Haberler

Son dakika: Vedat Muriqi, PFDK'ya sevk edildi

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, "bilinçli sarı kart görme" gerekçesiyle TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Fenerbahçe forması giyen Vedat Muriqi, Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Gaziantep FK maçında ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kart sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

Federasyon tarafından yapılan resmi açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü futbolcusu VEDAT MURIÇ'in aynı müsabakadaki "bilinçli sarı kart görmesi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 37. maddesi uyarınca 19.01.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

"PLANLI YAPMIŞ OLSAM GOL ATINCA FORMAMI ÇIKARIRDIM"

Kosovalı futbolcu maçtan sonra yaptığı açıklamada söz konusu kırmızı kartı kasten görmediğini ifade etmiş ve 'plan yapmış olsam gol atınca formamı çıkarırdım' demişti.

VEDAT MURİQİ'NİN AÇIKLAMALARI ŞU ŞEKİLDEYDİ:

"Benim ve takım arkadaşlarım için galip gelmemiz çok önemliydi. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Maç sonrası gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında. Nabzın 180'e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor. Biz 29'uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (50)

GALA1905:

Bu fenevbahce sahtekar oyunculari daha sahtekar.

39
37
yanıtYanıtla
Tarık:

6 S YE BAK HELE

yanıt19
yanıt19
FENERLİ:

biz sahtekar değiliz ama siz sahtekar olduğunuzu kabul etmişsiniz galatasavaylı

yanıt15
yanıt23
Kenan:

Acın büyük soda iç hazımsızlığa iyi gelir

yanıt2
yanıt2
üni gfb:

evet başkanımızın dedği gibi korkuyormusunuz bizden cıkın erkek gibi canerin lig macında ıkıncı sarıdan kırmızı yediği mac bukdar dert olmuyorken fenerbahçe vedat ikinci sarıdan kırmızı yedi diye bir haftadır dilden düşmüyor biz şampiyon olucaz 3 temuz ruhuyla omuz omuza şampiyonluğa yıkamıycaksınız yapamıycaksınız yeter artık bukdarı fenerbahçe yıkılmaz yıkar hepinizi ;)))))) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

24
21
yanıtYanıtla
Kenan:

Caner cisse vs vs bunlarda sevk edilecekmi konu FENERBAHÇE olunca ortalığı ayağa kaldıran dümbükler biz tek siz alayınız fenerbahçe düşmanlarına sahada en güzel cevabı verecektir fenerasyon diyenler AĞLAYIN

20
19
yanıtYanıtla
Mahoı Ağa:

Güldürme yahu Caner için lig ortasında kural değiştirildi ceza verip tekrar eski haline döndürdüler. Ama yapılana karşıyım kural futbolcuya böyle bir hak veriyor ve o da bunu kullanmış ortada cezalık birşey yok. Kuralı değiştirin

yanıt7
yanıt7
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ağlama işlerine başlarlar şimdi

14
12
yanıtYanıtla
FENERLİ:

ADAMMMMMMMMMMM

11
13
yanıtYanıtla
Misafir:

Hani nerede

yanıt6
yanıt4
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title